Sorun Anakartta Mı?
-
arkadaşlar bilgisayarıma yüklediğim oyunları oynarken,google earh gibi programlar çalışırken,3d flag ekrankoruyucu gibi buna benzer programları çalıştırırken bilgisayarım kitleniyor hep reset atmak zorunda kalıyorum,problem nerede olabilir acaba...sorunum ekran kartında değil bunu biliyorum daha yeni çünkü garantide?şimdiden teşekkür ederim...
-
1. windowundan kaynalanabilir
2. ramden olabilir
3. aklıma başka bişi gelmiyo :d
-
aga ram 512 onun bir etkisi olacağını zannetmiyorum ama belki de ondandır
-
Ekran kartı kaynaklı olabılır. anakartın desteklıomu kartı.
-
hepsini aynı anda çalıştırınca mı sorun veriyo yoksa sadece bu uygulamaları tek başına çalıştırsan da mı sorun oluşuyor?
-
aga mesela call of duty yi oynarken çat diye kitliyor bilgisayar.bir uygulmayken kitliyor
-
hep 3D pro yada oyunlarda oluyorsa ekran kartıdır. aynısını cafede oluyordu 2D çalıştırıyordu sadece yada çok zorlayınca 3D yada başka bi pro kilitleniyordu.
-
bnce ekran karıtını test et bakalım bişe kaybetmeszın:)
calıstıra dxdiag yaz "ekran" bölümümn den sınamaları yap bakalım.. göruntu durumu nasıl olacak...
-
aga az önce atı kataylist center i açtım yine kitledi yaw...ekran kartı da yeniydi yani..
-
direct x kurulumu hacım?
driveri update et
cpu ve vga fanlarını kontrol et.
power supply ın stabilize çalıştığından emin ol.
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------bnce ekran karıtını test et bakalım bişe kaybetmeszın:)
calıstıra dxdiag yaz "ekran" bölümümn den sınamaları yap bakalım.. göruntu durumu nasıl olacak...
-----------------------------
aga sınamaları yaptım directx 9 la sınarken gene kitledi bilgisayar..
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 17