Sorun Anakartta Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Sorunun ekran kartının driverlarındandır büyük olasılık ati ekran kartları genellikle driverlarında sorunludur. ATI kartlardan dinlenip dinlenip kaçmışımdır...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

daha önce aactım ama kimse cevap veremedi al sana cevabı burda

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=34476

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sechoo
    sechoo's avatar
    Erkek
    valla genelde bu problemler anakart ekran kartı uyumsuzlığından oluyor. bence başka bir anakart ya da ekran kartı dene bilgisayarında.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    CPU,Sistem ve Ekran Karti SICAKLIK larini yazabilirmisin ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    abi cpu,ekran kartı sıcaklıklarını bilmiyorum.driverleri nasıl güncelliyeceğim cd sinden mi yoksa internetten mi?

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Piyasada birsuru program hoca sicakligi ogrenmek icin,mesela SpeedFan programi ile system ve cpu sicakligini gorebilirsin....Ayrica DMA kanallarinda cakismada olabilir...genellikle ekran karti nedeniyle DMA cakismalari yasanir....Baslat - Programlar - Donatilar - Sistem Araclari - Sistem Bilgisi secenegine gir orada acilan pencerede DMA yazan secime tikla bekle biraz kanallarin durumu goruntulenir ayni kanallari kullanan aygitlar varmi bir bak...eger yoksa directx i calistirinca kitleniyor demissinya sistembilgisi penceresi acik kalsin sen directx i sec bakalim VGA secenegi yada baska bir secenek belirip sistem bilgisinde kullanilmakta olan bir DMA kanalini kullanmaya calisacakmi gozlemle bakalim bi.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2110 Toplam Mesaj: 17