Soruyu Bilen 3 Kişi Ye 1 Yıllık Ferdi Kaza Sigortası Hediye
-
Bence çizimi yapan alper abi suçlu ya da paint suçlu aslında painttede suç yok painti üreten microsoftun paint bölümünde çalışan mühendisin hatta painti bu işletim sistemine ekleyen fikrini sunan mühendisin ilkokul,ortaokul,lise,üniversite hocasının dersverdiği sınıfın duvarını yapan ustanın burnundan çıkardığı sümüğünün içindeki bakterilen ta amk !
Alper abicim suç çizim yapmanda ve bu çizimi sana yapmana ortam sağlayanlarda :D :D
NOT : şakadır..:)
-
Maddox bunu yazdı
Bence çizimi yapan alper abi suçlu ya da paint suçlu aslında painttede suç yok painti üreten microsoftun paint bölümünde çalışan mühendisin hatta painti bu işletim sistemine ekleyen fikrini sunan mühendisin ilkokul,ortaokul,lise,üniversite hocasının dersverdiği sınıfın duvarını yapan ustanın burnundan çıkardığı sümüğünün içindeki bakterilen ta amk !
Alper abicim suç çizim yapmanda ve bu çizimi sana yapmana ortam sağlayanlarda :D :D
ahhaa :D sesli güldüm hocam beni güldürdün allahda seni güldürsün :)
-
Maddox bunu yazdı
Cevaplıyorum Bu durumda Painti işletim sistemine sunan yazılım mühendisinin ilokokul hocasının ders verdiği sınıfın duvarını yapan ustanın burnundaki sümük suçludur.
Zorunlu microsoft sigortasını Alper alır.
-
Suçlu B aracıdır.Haklı taraf A aracıdır.
-
a kusurludur
-
B aracı kusurlu.
-
davut25 bunu yazdıMaddox bunu yazdı
ahhaa :D sesli güldüm hocam beni güldürdün allahda seni güldürsün :)
Artı olarak @Esconda yorumlarımız ile , olayı çözmüş bulunmaktayız !!!
DİKKAT OLAYIN ÇÖZÜMÜ : Hemen bu mesajın üstündeki yorumları okursanız olayı anlayacaksınız bu durumda microsoft alper abiye para ödemek zorunda kalıyo vay hani alper abi vay ! gördünüzmü beyler alper abi soruyu bilene sigorta bedava demiş ama olayın içinden neler çıktı neler.1-Alper abiye paint kullandıranların büyük suçu var
2-1.maddeye bağlı olarak microsoft suçlu oluyor
3-2.maddeye bağlı olarak microsoftun paint bölümünde çalışan mühendislerin ve bu mühendisleri eğitenlerin suçu var.
Yani sonuç olarak ; Alper abi 1 konu açtı hem microsofttan para aldı hemde cevabı olmayan bi soru sordu siz sandınızmı ki alper abi yaş tahtaya basar hıı ?? hıı ? Size soruyorum..
Alper abi yine iyisin hem kimseye bedava sigorta yapmadın hemde para aldın ;)
Ergenekon gibi dava amk.
-
hiçbirine para ödenmez. çünkü trafik sigortası karayollarında meydana gelen hasar olaylarında ücret öder. kaza olan yer özel bir mülktür. özel mülklerdeki hasarlar trafik sigorta kapsamı dışındadır. aynı şekilde restaurant partları avm parları gibi. siz siz olun butür yerlerde kaza parsanız arabanızı karayoluna taşıyın orada rapor tutturun..
Naberrrrrrrrrrrrrrrr :))
-
espir bunu yazdı
hiçbirine para ödenmez. çünkü trafik sigortası karayollarında meydana gelen hasar olaylarında ücret öder. kaza olan yer özel bir mülktür. özel mülklerdeki hasarlar trafik sigorta kapsamı dışındadır. aynı şekilde restaurant partları avm parları gibi. siz siz olun butür yerlerde kaza parsanız arabanızı karayoluna taşıyın orada rapor tutturun..
Naberrrrrrrrrrrrrrrr :))
-
Alper T.C. numara nasıl istersin. faks e-mail msj pm falan filan vs.vs.....