folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soruyu Bilen 3 Kişi Ye 1 Yıllık Ferdi Kaza Sigortası Hediye

Soruyu Bilen 3 Kişi Ye 1 Yıllık Ferdi Kaza Sigortası Hediye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Bence çizimi yapan alper abi suçlu ya da paint suçlu aslında painttede suç yok painti üreten microsoftun paint bölümünde çalışan mühendisin hatta painti bu işletim sistemine ekleyen fikrini sunan mühendisin ilkokul,ortaokul,lise,üniversite hocasının dersverdiği sınıfın duvarını yapan ustanın burnundan çıkardığı sümüğünün içindeki bakterilen ta amk !

Alper abicim suç çizim yapmanda ve bu çizimi sana yapmana ortam sağlayanlarda :D :D 

NOT : şakadır..:) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davut25
    davut25's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Bence çizimi yapan alper abi suçlu ya da paint suçlu aslında painttede suç yok painti üreten microsoftun paint bölümünde çalışan mühendisin hatta painti bu işletim sistemine ekleyen fikrini sunan mühendisin ilkokul,ortaokul,lise,üniversite hocasının dersverdiği sınıfın duvarını yapan ustanın burnundan çıkardığı sümüğünün içindeki bakterilen ta amk !

Alper abicim suç çizim yapmanda ve bu çizimi sana yapmana ortam sağlayanlarda :D :D 

ahhaa :D sesli güldüm hocam beni güldürdün allahda seni güldürsün :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Cevaplıyorum Bu durumda Painti işletim sistemine sunan yazılım mühendisinin ilokokul hocasının ders verdiği sınıfın duvarını yapan ustanın burnundaki sümük suçludur.

Zorunlu microsoft sigortasını Alper alır.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ububu85
    ububu85's avatar
    Erkek

Suçlu B aracıdır.Haklı taraf A aracıdır.

İyilik yapmayı beceremiyosan,kötülük yapma...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

a kusurludur

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

B aracı kusurlu.

Koca hestiy aya bedenem ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    davut25 bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

ahhaa :D sesli güldüm hocam beni güldürdün allahda seni güldürsün :)

Artı olarak @Esconda yorumlarımız ile , olayı çözmüş bulunmaktayız !!!
    DİKKAT OLAYIN ÇÖZÜMÜ : Hemen bu mesajın üstündeki yorumları okursanız olayı anlayacaksınız bu durumda microsoft alper abiye para ödemek zorunda kalıyo vay hani alper abi vay ! gördünüzmü beyler alper abi soruyu bilene sigorta bedava demiş ama olayın içinden neler çıktı neler. 

1-Alper abiye paint kullandıranların büyük suçu var

2-1.maddeye bağlı olarak microsoft suçlu oluyor 

3-2.maddeye bağlı olarak microsoftun paint bölümünde çalışan mühendislerin ve bu mühendisleri eğitenlerin suçu var. 

Yani sonuç olarak ; Alper abi 1 konu açtı hem microsofttan para aldı hemde cevabı olmayan bi soru sordu siz sandınızmı ki alper abi yaş tahtaya basar hıı ?? hıı ? Size soruyorum..

Alper abi yine iyisin hem kimseye bedava sigorta yapmadın hemde para aldın ;) 

Ergenekon gibi dava amk. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

hiçbirine para ödenmez. çünkü trafik sigortası karayollarında meydana gelen hasar olaylarında ücret öder. kaza olan yer özel bir mülktür. özel mülklerdeki hasarlar trafik sigorta kapsamı dışındadır. aynı şekilde restaurant partları avm parları gibi. siz siz olun butür yerlerde kaza parsanız arabanızı karayoluna taşıyın orada rapor tutturun..

Naberrrrrrrrrrrrrrrr :))

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    espir bunu yazdı

hiçbirine para ödenmez. çünkü trafik sigortası karayollarında meydana gelen hasar olaylarında ücret öder. kaza olan yer özel bir mülktür. özel mülklerdeki hasarlar trafik sigorta kapsamı dışındadır. aynı şekilde restaurant partları avm parları gibi. siz siz olun butür yerlerde kaza parsanız arabanızı karayoluna taşıyın orada rapor tutturun..

Naberrrrrrrrrrrrrrrr :))

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

Alper T.C. numara nasıl istersin. faks e-mail msj pm falan filan vs.vs.....

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
Toplam Hit: 13892 Toplam Mesaj: 165