folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soruyu Bilen 3 Kişi Ye 1 Yıllık Ferdi Kaza Sigortası Hediye

Soruyu Bilen 3 Kişi Ye 1 Yıllık Ferdi Kaza Sigortası Hediye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

şimdi tbt pet dediğin  hayvan dükkanı değil benzin istasyonu olduğundan bide araçlar kaza yaparken kıvılcım çıktığından kıvılcım sonucu benzincinin benzinliği patladığından ötürü sigorta hertürlü benzin istasyonu haklı bulur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    salihcan38 bunu yazdı

şimdi tbt pet dediğin  hayvan dükkanı değil benzin istasyonu olduğundan bide araçlar kaza yaparken kıvılcım çıktığından kıvılcım sonucu benzincinin benzinliği patladığından ötürü sigorta hertürlü benzin istasyonu haklı bulur.

Verilecek ödül bu kadar mı çok lazım ?

Cevap B

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

edit sallaym azcık :d tutarsa sigorta istemiyom:

duruma göre kazanın faturası tbt pete de patlayabilir. sikko bi tabela koymuşlardır mazot 1 tl diye aracın çıktığı yerin açısını kapamıştır vs.

yok eğer ofis suçsuzsa b aracı hem ofisi hem de a aracını karşılamalı. adamın işine engel olup cirosunu düşürüyosun.

Hybris tarafından 14/Haz/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

B

Pragmatism&Realism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Bence B suçludur, Bnin sigortası Ayı karşılar diye az mantıkla sallamak istiyorum (:

evet bencede izmarite katılıyorum. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

B suçludur

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

A suçlu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

aynısı arkadaşın başına geldi :) aynen arabayı yıkıyordu 2 salak hızlı bir şekilde istasyona giriş yaptılar ve arkadaşın arka tamponun köşesine vurdular ve sigorta aracı yıkayan arkadası haklı buldu.

ama bu araba nasıl geldi, hızlı mı yavas mı bunlar onemli bir de girilmez tabelasının ordan mı girdi?

bizim arkadas haklı cıkmıstı ama bir sürü sebebi vardı, 1- girilmez tabelasının oradan giriş yapmıstı 2- süratten dolayı benzinliğe hızlı girmişlerdi

senin olayda bunları belirtmen lazım ama sonuc olarak orada duran ve aracını yıkayan bir adama direk dalarsan sigorta aracı yıkayanı yani B yi haklı bulması gerekir ama bu tarz sorularda hep bişey vardır diye düşünerek, ikisini de haklı bulmaz diyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ikiside suçlu hocam.hiçbirine vermemesi lazım ama expert tanıdıksa hallederler :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

A sucludur 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 14878 Toplam Mesaj: 165