Soruyu Bilen 3 Kişi Ye 1 Yıllık Ferdi Kaza Sigortası Hediye
-
şimdi tbt pet dediğin hayvan dükkanı değil benzin istasyonu olduğundan bide araçlar kaza yaparken kıvılcım çıktığından kıvılcım sonucu benzincinin benzinliği patladığından ötürü sigorta hertürlü benzin istasyonu haklı bulur.
-
salihcan38 bunu yazdı
şimdi tbt pet dediğin hayvan dükkanı değil benzin istasyonu olduğundan bide araçlar kaza yaparken kıvılcım çıktığından kıvılcım sonucu benzincinin benzinliği patladığından ötürü sigorta hertürlü benzin istasyonu haklı bulur.
Verilecek ödül bu kadar mı çok lazım ?
Cevap B -
edit sallaym azcık :d tutarsa sigorta istemiyom:
duruma göre kazanın faturası tbt pete de patlayabilir. sikko bi tabela koymuşlardır mazot 1 tl diye aracın çıktığı yerin açısını kapamıştır vs.
yok eğer ofis suçsuzsa b aracı hem ofisi hem de a aracını karşılamalı. adamın işine engel olup cirosunu düşürüyosun.
Hybris tarafından 14/Haz/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
B
-
izzmarit bunu yazdı
Bence B suçludur, Bnin sigortası Ayı karşılar diye az mantıkla sallamak istiyorum (:
evet bencede izmarite katılıyorum.
-
B suçludur
-
A suçlu.
-
aynısı arkadaşın başına geldi :) aynen arabayı yıkıyordu 2 salak hızlı bir şekilde istasyona giriş yaptılar ve arkadaşın arka tamponun köşesine vurdular ve sigorta aracı yıkayan arkadası haklı buldu.
ama bu araba nasıl geldi, hızlı mı yavas mı bunlar onemli bir de girilmez tabelasının ordan mı girdi?
bizim arkadas haklı cıkmıstı ama bir sürü sebebi vardı, 1- girilmez tabelasının oradan giriş yapmıstı 2- süratten dolayı benzinliğe hızlı girmişlerdi
senin olayda bunları belirtmen lazım ama sonuc olarak orada duran ve aracını yıkayan bir adama direk dalarsan sigorta aracı yıkayanı yani B yi haklı bulması gerekir ama bu tarz sorularda hep bişey vardır diye düşünerek, ikisini de haklı bulmaz diyorum.
-
ikiside suçlu hocam.hiçbirine vermemesi lazım ama expert tanıdıksa hallederler :D
-
A sucludur