Sosyal Media Platformumuz, Duuple (Los Angeles Merkezli)
-
Hayırlı olsun , eve geçince indirip üye olurum. Gelecekte iyi yerlere gelirsiniz umarım.
-
NoktaliVirgul bunu yazdırakkoc bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Öncelikle hayırlı olsun,
Umarım tiktok gibi kanser bir uygulama olmaz ve insanlar iyi şeyler için kullanırlar.
Bu arada challenge başlatan mı para veriyor? Yoksa sistemin açtığı challenge'ları yapanlara sponsorlar mı para ödüyor?
-----
Offtopic: Uygulama ile ilgili değil ama insanlara ne yapacağının söylenmesini teşvik eden şeylerin sonunu çok iyi görmüyorum. mavi balina, pembe balina, bilmemne akımı gibi şeyler, "aaa hadi sende yap" gibi insanların iradesini etkileyecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. (Burada aklınıza tekerlekli sandalyedeki john lock sahnesi gelsin)
Şöyle dostum sen challange acarken bir tutar belirtiyorsun (istersen) app icinde millet seni veya senin challangeni accept eden kişilerin video-resimlerini alkışlıyor. Challange süresi doldugunda en cok alkış alan kişi ödülü kapiyor (Challange acan kişinin koyduğu para var ise. Yok ise sadece istatislik olarak +1 alıyor.)
Hocam türkiyede papara yada troy gibi bir servisi ödeme alma servisi olarak eklersen işin kaymağını yersin, türkiyedeki firmalar sponsorluk açıp reklam yaparlar, fake youtube hesabı açıp o challenge'larda compilation yapıp youtube'da reklam yaparlar, yaparlar da yaparlar...
Türkiyede papara ile değil de ismini aciklamak istemediğim baska bir firma ile görüşmelerimiz var. Troy cok daha farkli bir sistem o network schema bkm nin yönettiği Master Visa gibi bir şey diyelim. bir epara şirketi ile calismak mantikli geliyor olsa da türkiye korkuyan bir pazar.
edit: yanlız business account işlemleri iyi bir bildirim olmuş. istatislik vs ile ilgili bolumleri kullanıcıya acıp, extra ucret talep etmek için bir proje olabilir.
rakkoc tarafından 01/Kas/18 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
yayınlarda tanıtımımız devam ediyor : https://youtu.be/3umzEPXZq0I
-
Hocam yolunuz açık olsun, arkası çok sağlam duruyor? :)
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam yolunuz açık olsun, arkası çok sağlam duruyor? :)
Valla teknik ufak tefek aksikliklar yaşasakta ilerlemeye devam ediyoruz. Para girişi için Amerikada Uber'in de kullandığı bir provider'i kullanmaya başladık simdi.
-
hayırlı olsun dostum, webmoneyi de düşün ödeme işlemleri için yaygın bir sistem.
-
FOXXLY bunu yazdı
hayırlı olsun dostum, webmoneyi de düşün ödeme işlemleri için yaygın bir sistem.
tesekkürler dostum. simdi seninle webwizturk projesi zamanımızda neler ile uğraştığımızı düşündüm de 2002-2003 yilları :) klasık asp ve php ye geçmeme direnci mazi canlandı gözümde :))
-
hayırlı olsun keltoş arkadaşım
-
bu adam yakında obama ıle foto atarsa sasırmayın aq :D
neil patrick nedir arkadaş :D biz gideriz belediye başkanıyla milletvekilleriyle ali atayla erdal beşikçioğluyla serkan keskinle oturur cay içeriz bira içeriz anca
tebrik ederim devamını dilerim
-
Reis ne işe yarıyor bu. Hayırlı olsn yinede