Sosyal Media Platformumuz, Duuple (Los Angeles Merkezli)
-
x-files bunu yazdı
Reis ne işe yarıyor bu. Hayırlı olsn yinede
dostum ufak iddalaşmalar uygulaması diyelim. Sen diyorsun ki en iyi mangali ben yakarım, benden iyi yakan olursa 10 usd basarim. sen resim video seklinde bir içerik yukluyorsun. senin meydan okumanı kabul edenler altına resim ve videolarını atıyorlar. facebook da ki begeni gibi bunda da alkış toplama var. kim daha cok alkış toplar ise 10 günün sonunda o meydan okumayi kazanıyor. (parayı alıyor) 10 usd verisini düşüyor sistem 1 usd kesik ile sana 9 usd veriyor.
edit : ucretsiz meydan okumalar da var bunlar sadece zevkine
undefined-01 tarafından 03/Kas/18 08:16 tarihinde düzenlenmiştir -
NoktaliVirgul bunu yazdı
Öncelikle hayırlı olsun,
Umarım tiktok gibi kanser bir uygulama olmaz ve insanlar iyi şeyler için kullanırlar.
Bu arada challenge başlatan mı para veriyor? Yoksa sistemin açtığı challenge'ları yapanlara sponsorlar mı para ödüyor?
-----
Offtopic: Uygulama ile ilgili değil ama insanlara ne yapacağının söylenmesini teşvik eden şeylerin sonunu çok iyi görmüyorum. mavi balina, pembe balina, bilmemne akımı gibi şeyler, "aaa hadi sende yap" gibi insanların iradesini etkileyecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. (Burada aklınıza tekerlekli sandalyedeki john lock sahnesi gelsin)
tiktoku yedirmeyiz hocam.
damarlı ayak fetişi olanlar için çok güzel bir organik içerik kaynağıdır tiktok.
o ayakkabı değiştirme şeyisini çok sevdim ben. maturesinden tut granny e kadar her türlü orjinal ayak var. hemde damarlı yorgun ayaklar.
şimdi diyeceksinki ''allahın fakiri git brazzers gibi platformalara paralı üye ol ve 4 k izle niye tiktokta sürtüyorsunn ?''
bende diyorumki para verip alamayacğın şeyler de var hocam. normal şartlarda topkulu ayakkabılı birinin ayak damarlarına yakından baksan abisi yada kocası tarafından pompalı tüfekle öldürülme ihtimalin çok yüksek.
ama tiktok sayesinde bir hanede geçebilecek hertürlü olaya şahit oluyorsun. teknoloji dijitalleştirilmiş bir tanrı gibidir. sana yalvardığın herşeyi verebilir.
ayrıca :
https://duuple.com/Challenge/558
konuyu açan murid başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler....
-
zalimadam bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Öncelikle hayırlı olsun,
Umarım tiktok gibi kanser bir uygulama olmaz ve insanlar iyi şeyler için kullanırlar.
Bu arada challenge başlatan mı para veriyor? Yoksa sistemin açtığı challenge'ları yapanlara sponsorlar mı para ödüyor?
-----
Offtopic: Uygulama ile ilgili değil ama insanlara ne yapacağının söylenmesini teşvik eden şeylerin sonunu çok iyi görmüyorum. mavi balina, pembe balina, bilmemne akımı gibi şeyler, "aaa hadi sende yap" gibi insanların iradesini etkileyecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. (Burada aklınıza tekerlekli sandalyedeki john lock sahnesi gelsin)
tiktoku yedirmeyiz hocam.
damarlı ayak fetişi olanlar için çok güzel bir organik içerik kaynağıdır tiktok.
o ayakkabı değiştirme şeyisini çok sevdim ben. maturesinden tut granny e kadar her türlü orjinal ayak var. hemde damarlı yorgun ayaklar.
şimdi diyeceksinki ''allahın fakiri git brazzers gibi platformalara paralı üye ol ve 4 k izle niye tiktokta sürtüyorsunn ?''
bende diyorumki para verip alamayacğın şeyler de var hocam. normal şartlarda topkulu ayakkabılı birinin ayak damarlarına yakından baksan abisi yada kocası tarafından pompalı tüfekle öldürülme ihtimalin çok yüksek.
ama tiktok sayesinde bir hanede geçebilecek hertürlü olaya şahit oluyorsun. teknoloji dijitalleştirilmiş bir tanrı gibidir. sana yalvardığın herşeyi verebilir.
ayrıca :
https://duuple.com/Challenge/558
konuyu açan murid başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler....
Teşekkürler dostum bu tarz içeriği force edebileceğiniz filtreleme tag lama gibi şeyler de eklenecek insallah
-
:D
-
Hayırlı olsun hocam tam anlayamadım site sizin mi
-
los angales da yapıldıysa yürür o iş. Ankara sincan olsaydı mümkün değil :D
-
yalnizturk bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam tam anlayamadım site sizin mi
Bizim ortağın diye kısa bilgi verdikten sonra. Bizim yurtdışında beraber şirketlerimiz olan bir holdingin ürünü. Organik olarak bizim de bagimiz var yani arkadaş ve ortak olarak.
-
Facebook üzerinden login olamıyorum hocam,
face üzerinden login için izin istiyor veriyorum. Sonra kullanıcı adı girmem isteniyor , giriyorum.
Daha sonra yüklendiği belirten icon donmeye başlıyor fakat bir türlü durmuyor :D
-
coder2 bunu yazdı
face üzerinden login için izin istiyor veriyorum. Sonra kullanıcı adı girmem isteniyor , giriyorum.
Daha sonra yüklendiği belirten icon donmeye başlıyor fakat bir türlü durmuyor :D
hangi platformdan deniyorsun dostum. IOS Android Web ?
-
rakkoc bunu yazdıcoder2 bunu yazdı
hangi platformdan deniyorsun dostum. IOS Android Web ?
IOS