folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Sosyal Media Platformumuz, Duuple (Los Angeles Merkezli)

Sosyal Media Platformumuz, Duuple (Los Angeles Merkezli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    x-files bunu yazdı

Reis ne işe yarıyor bu. Hayırlı olsn yinede

dostum ufak iddalaşmalar uygulaması diyelim. Sen diyorsun ki en iyi mangali ben yakarım, benden iyi yakan olursa 10 usd basarim. sen resim video seklinde bir içerik yukluyorsun. senin meydan okumanı kabul edenler altına resim ve videolarını atıyorlar. facebook da ki begeni gibi bunda da alkış toplama var. kim daha cok alkış toplar ise 10 günün sonunda o meydan okumayi kazanıyor. (parayı alıyor) 10 usd verisini düşüyor sistem 1 usd kesik ile sana 9 usd veriyor. 

edit : ucretsiz meydan okumalar da var bunlar sadece zevkine 

undefined-01 tarafından 03/Kas/18 08:16 tarihinde düzenlenmiştir

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Öncelikle hayırlı olsun,

Umarım tiktok gibi kanser bir uygulama olmaz ve insanlar iyi şeyler için kullanırlar. 

Bu arada challenge başlatan mı para veriyor? Yoksa sistemin açtığı challenge'ları yapanlara sponsorlar mı para ödüyor?

-----

Offtopic: Uygulama ile ilgili değil ama insanlara ne yapacağının söylenmesini teşvik eden şeylerin sonunu çok iyi görmüyorum. mavi balina, pembe balina, bilmemne akımı gibi şeyler, "aaa hadi sende yap" gibi insanların iradesini etkileyecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. (Burada aklınıza tekerlekli sandalyedeki john lock sahnesi gelsin)

tiktoku yedirmeyiz hocam.

damarlı ayak fetişi olanlar için çok güzel bir organik içerik kaynağıdır tiktok.

o ayakkabı değiştirme şeyisini çok sevdim ben. maturesinden tut granny e kadar her türlü orjinal ayak var. hemde damarlı yorgun ayaklar.

şimdi diyeceksinki ''allahın fakiri git brazzers gibi platformalara paralı üye ol  ve 4 k izle niye tiktokta sürtüyorsunn ?'' 

bende diyorumki para verip alamayacğın şeyler de var hocam. normal şartlarda topkulu ayakkabılı birinin ayak damarlarına yakından baksan abisi yada kocası tarafından pompalı tüfekle öldürülme ihtimalin çok yüksek.

ama tiktok sayesinde bir hanede geçebilecek hertürlü olaya şahit oluyorsun. teknoloji dijitalleştirilmiş bir tanrı gibidir. sana yalvardığın herşeyi verebilir.

ayrıca :

https://duuple.com/Challenge/558

konuyu açan murid başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler....

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Öncelikle hayırlı olsun,

Umarım tiktok gibi kanser bir uygulama olmaz ve insanlar iyi şeyler için kullanırlar. 

Bu arada challenge başlatan mı para veriyor? Yoksa sistemin açtığı challenge'ları yapanlara sponsorlar mı para ödüyor?

-----

Offtopic: Uygulama ile ilgili değil ama insanlara ne yapacağının söylenmesini teşvik eden şeylerin sonunu çok iyi görmüyorum. mavi balina, pembe balina, bilmemne akımı gibi şeyler, "aaa hadi sende yap" gibi insanların iradesini etkileyecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. (Burada aklınıza tekerlekli sandalyedeki john lock sahnesi gelsin)

tiktoku yedirmeyiz hocam.

damarlı ayak fetişi olanlar için çok güzel bir organik içerik kaynağıdır tiktok.

o ayakkabı değiştirme şeyisini çok sevdim ben. maturesinden tut granny e kadar her türlü orjinal ayak var. hemde damarlı yorgun ayaklar.

şimdi diyeceksinki ''allahın fakiri git brazzers gibi platformalara paralı üye ol  ve 4 k izle niye tiktokta sürtüyorsunn ?'' 

bende diyorumki para verip alamayacğın şeyler de var hocam. normal şartlarda topkulu ayakkabılı birinin ayak damarlarına yakından baksan abisi yada kocası tarafından pompalı tüfekle öldürülme ihtimalin çok yüksek.

ama tiktok sayesinde bir hanede geçebilecek hertürlü olaya şahit oluyorsun. teknoloji dijitalleştirilmiş bir tanrı gibidir. sana yalvardığın herşeyi verebilir.

ayrıca :

https://duuple.com/Challenge/558

konuyu açan murid başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler....

Teşekkürler dostum bu tarz içeriği force edebileceğiniz filtreleme tag lama gibi şeyler de eklenecek insallah

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam tam anlayamadım site sizin mi 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

los angales da yapıldıysa yürür o iş. Ankara sincan olsaydı mümkün değil :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    yalnizturk bunu yazdı

Hayırlı olsun hocam tam anlayamadım site sizin mi 

Bizim ortağın diye kısa bilgi verdikten sonra. Bizim yurtdışında beraber şirketlerimiz olan bir holdingin ürünü. Organik olarak bizim de bagimiz var yani arkadaş ve ortak olarak. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Facebook üzerinden login olamıyorum hocam,

face üzerinden login için izin istiyor veriyorum. Sonra kullanıcı adı girmem isteniyor , giriyorum.

Daha sonra yüklendiği belirten icon donmeye başlıyor fakat bir türlü durmuyor :D

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    coder2 bunu yazdı

face üzerinden login için izin istiyor veriyorum. Sonra kullanıcı adı girmem isteniyor , giriyorum.

Daha sonra yüklendiği belirten icon donmeye başlıyor fakat bir türlü durmuyor :D

hangi platformdan deniyorsun dostum. IOS Android Web ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    coder2 bunu yazdı

hangi platformdan deniyorsun dostum. IOS Android Web ?

IOS

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
Toplam Hit: 5894 Toplam Mesaj: 43
duuple sosyal media