Sosyal Medya Uzmanı,Youtube Ve Web Sitesi Seocu
-
merhaba arkadaşlar
istanbulda bulunan özel hastanelerden birinde çalışan arkadaşımın ricası üzerine sizlerden talepte bulunuyorum.
1. Web sitesi kendi alanında google aramalarında 6 ay 1 yıl öncesine kadar 1. sıradayken şuan başka bir site öne geçmiş durumda .
2. si youtube izleme oranları çok düşmüş durumda (burada çekim kaliteleri efektler trendler izletmek için uygulanan taktiklerde eksikler olabilir) bunları yöneticek gerekirse kendisi fotoları çekip montajlayacak.
3. sü facebook ve sosyal medya paylaşımları eskisi kadar rağbet görmemektedir.
burada reklam birimi altında çalışan bir kaç kişi var bunlardan memnun değiller .
sosyal medya youtube ve web sitesini yöneticek hatta hazırlanan videoları bile süzgeçten geçirecek
yaptığı işleri bakın 3 ay önce youtubede atıyorum 9999 izlenirken şuan 2 katı daha iyiyiz
web sitesi şu durumda
sosyal medyada paylaşımlarımız şu kadar arttı
gibisine raporlayacak bir çalışma arkadaşı arıyor.
ancak ben ona bu işi bir firmaya yaptırmalarını
gerekirse binada onlara bir oda vermelerini gelen firma 2 yada 3 kişiyle orada çalışıp bunlara ay sonunda faydalar ve kazanımları fatura kesmeleri gerektiğini söyledim.
yani bu kadar emanatten sonra herşey kötü olup dibide görebilir .
eğer bir firma ile çalışırlarsa X durumdan Y durumuna çöküşüde yaptırım olarak uygulaya bileceklerini buda onların yaraına olacağını söyledim.
bu durumda nasıl aksiyon alınması gerekir. tartışalım tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
istanbul avrupa yakası yukardaki anlatmak istediklerimden daha kaliteli bu işi yaparım diyecek birileri var ise hafta içi akşam beşiktaşta bir kafede
talep eden arkadaş
ben ve
işi yaparım diyen firma / veya kişi ile görüşmeler ayarlayacağım.
güvenilir yarı yolda bırakmayacak arkadaşları beklerim .
-
@vac @srcn
-
hocam izmirdeyim istanbulda olmak şart değilse talip olurum
-
mesutb bunu yazdı
firma olarakmı şahıs olarakmı ?
-
blackstone_tr bunu yazdımesutb bunu yazdı
firma olarakmı şahıs olarakmı ?
şahıs olarak hocam
-
şahıs olarak istanbul olsa iyi olur hocam aciliyetli var biraz sen başka ilden gelmen yerleşmen çok mantıklı olmaz .
ama fikirlerini beyan etmeni isterim nasıl kişilerle konuşalım referansları nasıl kontrol ederiz.
hormonlu vs sistemler varmış
bu gibi yalanları nasıl belirleriz. çook fazla eksiğimiz var
-
blackstone_tr bunu yazdı
şahıs olarak istanbul olsa iyi olur hocam aciliyetli var biraz sen başka ilden gelmen yerleşmen çok mantıklı olmaz .
ama fikirlerini beyan etmeni isterim nasıl kişilerle konuşalım referansları nasıl kontrol ederiz.
hocam web sitesi daha doğrusu alan ne üzerine
-
mesutb bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
hocam web sitesi daha doğrusu alan ne üzerine
Adamlar HASTANE
-
estetik üzerine bir hastane 16 branşta ruhsatları var
-
seo konusunda burda çok aradım yaparız ederiz diyenler hep yalan oldu r10 dan falan bak hocam
-
TxT bunu yazdı
seo konusunda burda çok aradım yaparız ederiz diyenler hep yalan oldu r10 dan falan bak hocam
al benden de o kadar.
uçarız kaçarız diyipte iş sıkıya binince pm'lere cevap vermeye bile tenezül etmeyen birçok mürid var sitede..