Sosyal Medya Uzmanı,Youtube Ve Web Sitesi Seocu
-
o yüzden firma olursa daha iyi olur kanısındayım veya işe yerleşecek bir eleman en fazla kovulur ve zaman kaybı olarak tarihe işlenir.
freelance bir iş olmadığı için hala umutluyum ama dediğiniz türde konular benimde çok gözüme takılmaya başladı
insanlar neden yapamayacağı işe girişir rezil olurki anlamıyorum.
-
CEO bunu yazdıTxT bunu yazdı
al benden de o kadar.
uçarız kaçarız diyipte iş sıkıya binince pm'lere cevap vermeye bile tenezül etmeyen birçok mürid var sitede..
hocam bu kişi veya kişileri açıklayabilir misin ileride forumdan birileriyle iş yaparken kime güvenip kime tedbirli davranacağımızı bilelim
-
@orheyn kardeş yapıyor bu işleri ilgili bir kardeşimiz yardımcı olacağını düşünüyorum..
-
GUS bunu yazdıCEO bunu yazdıTxT bunu yazdı
al benden de o kadar.
uçarız kaçarız diyipte iş sıkıya binince pm'lere cevap vermeye bile tenezül etmeyen birçok mürid var sitede..
hocam bu kişi veya kişileri açıklayabilir misin ileride forumdan birileriyle iş yaparken kime güvenip kime tedbirli davranacağımızı bilelim
aynen kelimelerin altı doldurulursa daha anlamlı olur
-
GUS bunu yazdıCEO bunu yazdıTxT bunu yazdı
al benden de o kadar.
ben yapamam çünkü henüz başlayamadık bile :) mesajla telefonla inceleyelim hocam bi analiz yapalım denilen evrede kaldık. Bütçe yok üç beş ekonomik olsun diye iş yapamaz olduk. Dışarıdan bakınıyorum şimdi.
-
Birşeyler yazmadan önce merak ettiğim iki şey var:
1) Bütçe nedir?
2) eğer bir firma ile çalışırlarsa X durumdan Y durumuna çöküşüde yaptırım olarak uygulaya bileceklerini buda onların yaraına olacağını söyledim. Bu cümle ne demek? Mesela ben sana yapılabilecek en güzel videoyu da çeksem en güzel resmi de çeksem, web sitesini seo konusunda %101 hale de getirsem; doğal sebeplerden dolayı (mesela 3-4 ay estetik sektöründe iş hacminin düşmesi gibi) sitelerde azalan hit, youtube izlenmesinde düşme olması durumda ne bana ne yaptırım uygulayabilirsin ki. Firma en mükemmel siteyi yapsa da estetik sektörü o dönemde iş yapmıyorsa, insanlar arama yapmıyorsa, kullanıcılarla etkileşim içinde olduğu halde facebook gönderilerine yorum yapmıyorsa bunun suçlusu firma olamaz.
Bu cümlede kast ettiğin yapılan uygulamalar sonrasın hala yükselme olmaması mı yoksa "sm yaparken yapılan hatalar sebebiyle firmanın isminde oluşacak problemler için" bir yaptırım mı? mesela facebook sayfasından saçma bir paylaşıp yapılması durumunda hastaneyi kötü gösterirse yaptırım uygulamak mı?
Yada sosyal medya harici hastanenin bir hatası sebebiyle (mesela cerrahi operasyon sırasında çıkan bir sorunun ekşide açılan rezalet başlığı olabilir) hitlerde ve diğer mecralarda düşüş yaşamasında firmaya mı yaptırım uygulanacak? Bunlara nasıl karar verilecek?
NoktaliVirgul tarafından 25/Eki/17 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
mavii bunu yazdı
@orheyn kardeş yapıyor bu işleri ilgili bir kardeşimiz yardımcı olacağını düşünüyorum..
@orheyn geldi benim de aklıma bi ulaş istersen. Sosyal medya adamın işi