Sosyal Sorumluluk Projesi (Evlat Edinme)
-
Harbiden böyle bişeyde hiç aracı olmak istemezdim sapığı var, piskopatı var, hirsizi var... sonra demesinler cocukla orguttu bunlar evim soyuldu mesela.
-
sniperscope bunu yazdı
Arkadaslar son 1.5 yildir aklimda bir proje var asagida aciklayacagim sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Proje soyle birsey.
Kisaca:
Evlat edinmek isteyen kisilere, cocuguna bak(a)mayan ailelerin cocuklarini vermek.
Uzunca:
Bu fikir neden aklima geldi?
1.5 yil once burada bir adet insan musveddesi kadin, biri 14 aylik digeri 4 yasinda iki cocugunun uzerine kapiyi kilitleyip siktir olup gidiyor bu cocuklar evde aclikltan olduler.
Yine gecenlerde, Rusyada baska bir insan musveddesi iki cocugunu 15. kattan asagi atti.
Mesela diyorumki; gerek Turkiye'den gerekse Japonya'dan evlat edinmek isteyen insanlara, "Artik bu cocuga bak(a)miyorum" diyen insan musveddelerinden cocuklarini alip bu ailelere vermek.
Kesinle kar amaci olmadan, tamamen gonulluluk uzerine yapilacak bir is.
Acaba diyorum boyle birsey olsa nasil olur?
Simdi burada onemli bir sorun cikiyor. Acaba bir Turk, cocugunu Japon bir aileye veririmi? Sonucta cocuk ya budist olacak yada sintoist olacak. Ayni sey bir japon aile icinde gecerli.
Turkiye'de yetistirme yurtlarinin durumunu hepimiz biliyoruz. Cocuklar orada ya tinerci oluyor, yada cocuk yasta suca itiliyor, ustune ustluk 18 yasina geldigi gun kapinin onune koyuyorlar.
Not 1: Lutfen konuyu geyige cekmeyin.
Not 2: Muslumanlik, islamiyet ile baslayan ahmakca cevaplarda yazmayin.
her şey iyide müslümanlık ve islamiyetle ilgili konuşmak neden ahmakca oldu hem türk diyorsun hem müslüman ve islamiyet olmayacak diyorsun o zaman bu konuyu neden ulu orta yerde paylaşıyorsun git araştır kim müslüman değilse onlara sahsi pm at asıl bir ahmak varsa oda sensin
-
la oglum sen malmisin mk.
Hem yobaz hemde okuma yazmasi yok mk aptali.
Daha onceki konularimda defalarca soyledim, yobaz, pis ve badem biyikli sakirtler ne benden alinti yapin nede bana cevap verin. Sizler harbiden beyin ozurlusunuz mk sizlerin.
Sen git siraya gir duyduguma gore makarna dagitiyorlarmis.
Bknz: Imzam
NOT:
EGER DELIKANLI AYAGINA YATIP BANA CEVAP YAZARSAN PM VASITASIYLA 7 CEDDINE SAYGI VE SEVGILERIMI GONDERIRIM. SONRA DEMEDI DEME.
