Sosyalleşmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

İşim gereği hep bilgisayar başındayım işten çıkınca ewe geliyorum cnm hiç bi şey yapmak istemiyor gene pc başına takılıyorum döküman okumak gelmiyo içimden oyun falan oynuyorum hatta bazen boş boş ekrana bakıyorum  iftara kadar takılıyorum yemeği yedikden sonra hiç bi yere kıpırdayamıyorum sizde nasıl durumlar ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

lan aynı FederaL- bendim marizledimde torrent açık girmişim yoksa 100 e gidiyordum :D

motoru büyütim alıcam seni her izin günü dur :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende sosyalleşme değilde çok büyük tembellik problemi var.Aklıma milyon tane plan proje geliyor hiçbirini yapmıyor.Yada en basitinden biraz vücud yapayım diyorum onu bile 1 hafta sonra bırakıyorum.Millet 90 kilodan üçgen vücud yapıyor.Ben zaten fit olan vücuda bi ayar çekmeye üşeniyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

İlaç:

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Birazda mizaçla alakalı bir durum hocam, bazı insanlar yapı gereği asosyal oluyor. Bknz Ben.

Hele birde oruç geldi, gece yatıyorum gündüz yatıyorum, ne yaparsam yapayım enerjik biri olamadım ömrüm boyunca.

DNA'mızda sosyallik yok demekki :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bende sosyalleşme değilde çok büyük tembellik problemi var.Aklıma milyon tane plan proje geliyor hiçbirini yapmıyor.Yada en basitinden biraz vücud yapayım diyorum onu bile 1 hafta sonra bırakıyorum.Millet 90 kilodan üçgen vücud yapıyor.Ben zaten fit olan vücuda bi ayar çekmeye üşeniyorum.

ağız burun dalasım geldi lan :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

ağız burun dalasım geldi lan :D

seni zorlıyıcak birisi olsa yaparsın ama kendi iradenle yap yada salona git orada daha istikrarlı yaparsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hocam anladım sıkıntını. Bence ilk önce bir psikiyatriye görün. Hani içindeki sıkıntını gidermek, seni zinde tutmak için ilaç verebilir. SSRI değilde SNRI grubu ilaçlar benim bildiğim insanı dinç tutuyor. Sen en iyisini doktordan öğrenirsin. Kısa süreli kullanırsın şuanki durumunu gidermek için. Hem sosyalleşmene de yardımcı olan ilaçlar bunlar.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

aynı hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Birazda mizaçla alakalı bir durum hocam, bazı insanlar yapı gereği asosyal oluyor. Bknz Ben.

Hele birde oruç geldi, gece yatıyorum gündüz yatıyorum, ne yaparsam yapayım enerjik biri olamadım ömrüm boyunca.

DNA'mızda sosyallik yok demekki :D 

Hocam yapı gereği asosyallik biraz tuhafıma gitmedi değil :S Sende sosyal fobi olabilir. Asosyallik, bilgisayardan, televizyondan falan olur benim bildiğim. Ama sen sosyal ortamlara girmek istemiyorsan, çekiniyorsan, sende sosyal fobi var demektir.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

sosyalleşmek : şu zamanda 3 facebook sayfası açmaktır ..

şaka bir yana bende aktif heralde sadece :)

ama bugün biraz yatışlardaydım orası ayrı..  diğer günler ordan oraya gittim otobüsle.. ankarada çalıştım.. şimdi memlekete geldim yarın yine geziye çıkacağım

zone tarafından 04/Ağu/13 19:22 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2497 Toplam Mesaj: 17