Sosyalleşmek ?
-
İşim gereği hep bilgisayar başındayım işten çıkınca ewe geliyorum cnm hiç bi şey yapmak istemiyor gene pc başına takılıyorum döküman okumak gelmiyo içimden oyun falan oynuyorum hatta bazen boş boş ekrana bakıyorum iftara kadar takılıyorum yemeği yedikden sonra hiç bi yere kıpırdayamıyorum sizde nasıl durumlar ?
-
lan aynı FederaL- bendim marizledimde torrent açık girmişim yoksa 100 e gidiyordum :D
motoru büyütim alıcam seni her izin günü dur :D -
Bende sosyalleşme değilde çok büyük tembellik problemi var.Aklıma milyon tane plan proje geliyor hiçbirini yapmıyor.Yada en basitinden biraz vücud yapayım diyorum onu bile 1 hafta sonra bırakıyorum.Millet 90 kilodan üçgen vücud yapıyor.Ben zaten fit olan vücuda bi ayar çekmeye üşeniyorum.
-
İlaç:

-

Birazda mizaçla alakalı bir durum hocam, bazı insanlar yapı gereği asosyal oluyor. Bknz Ben.
Hele birde oruç geldi, gece yatıyorum gündüz yatıyorum, ne yaparsam yapayım enerjik biri olamadım ömrüm boyunca.
DNA'mızda sosyallik yok demekki :D
-
u235 bunu yazdı
Bende sosyalleşme değilde çok büyük tembellik problemi var.Aklıma milyon tane plan proje geliyor hiçbirini yapmıyor.Yada en basitinden biraz vücud yapayım diyorum onu bile 1 hafta sonra bırakıyorum.Millet 90 kilodan üçgen vücud yapıyor.Ben zaten fit olan vücuda bi ayar çekmeye üşeniyorum.
ağız burun dalasım geldi lan :D
-
Zeytun-i bunu yazdıu235 bunu yazdı
ağız burun dalasım geldi lan :D
seni zorlıyıcak birisi olsa yaparsın ama kendi iradenle yap yada salona git orada daha istikrarlı yaparsın
-
Hocam anladım sıkıntını. Bence ilk önce bir psikiyatriye görün. Hani içindeki sıkıntını gidermek, seni zinde tutmak için ilaç verebilir. SSRI değilde SNRI grubu ilaçlar benim bildiğim insanı dinç tutuyor. Sen en iyisini doktordan öğrenirsin. Kısa süreli kullanırsın şuanki durumunu gidermek için. Hem sosyalleşmene de yardımcı olan ilaçlar bunlar.
-
aynı hocam
-
CEO bunu yazdı

Birazda mizaçla alakalı bir durum hocam, bazı insanlar yapı gereği asosyal oluyor. Bknz Ben.
Hele birde oruç geldi, gece yatıyorum gündüz yatıyorum, ne yaparsam yapayım enerjik biri olamadım ömrüm boyunca.
DNA'mızda sosyallik yok demekki :D
Hocam yapı gereği asosyallik biraz tuhafıma gitmedi değil :S Sende sosyal fobi olabilir. Asosyallik, bilgisayardan, televizyondan falan olur benim bildiğim. Ama sen sosyal ortamlara girmek istemiyorsan, çekiniyorsan, sende sosyal fobi var demektir.
-
sosyalleşmek : şu zamanda 3 facebook sayfası açmaktır ..
zone tarafından 04/Ağu/13 19:22 tarihinde düzenlenmiştir
şaka bir yana bende aktif heralde sadece :)
ama bugün biraz yatışlardaydım orası ayrı.. diğer günler ordan oraya gittim otobüsle.. ankarada çalıştım.. şimdi memlekete geldim yarın yine geziye çıkacağım