Sosyalleşmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Uyu dostum

İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Cebimde para olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum bende. 

şöyle ki bu zamana kadar 3 5 de olsa herzaman cebimde para olmuştur. 

Ama bu aralar öyle bir durumlar değişti ki . üniversiteden mezun olmak kararsız kalmak sudan çıkmış balık gibi çırpınıp durmak çok kötü bişey. 

Ve sadece günlük sigarama yetecek kadar param var :D 

bunları neden söyledim ? 

şöyle ki yeni hissediyorum bunu param olmayınca dışarıda yapacak hiç bir şey bulamıyorum ben. hani dersen ki çık hava al paraylamı diye ? 

ama o iş öyle değil  illaki su bile olsa para ile. hani bişey almasından yada harcamasından değil kendimi rahatsız hissediyorum. bu yüzden de çıkmıyorum dışarı. 

Benim sorunum böyle. İllaki seninde bildiğin temel bir nedeni vardır canının istememesinin. (En azından küçükte olsa bir sebep vardır) diye düşünüyorum.

Kendim yapamadığım ama sana önerebileceğim şey kendine bir mesafe koyman. eve geldikten sonra belirli bir mesafe yürüyüş yapmak ve yol üzerinde farklı farklı yerlerde çay molaları vermek olabilir. 

Valla insan kendini sadece bir odaya soyutlamamalı. 

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

bazı insanlar var damarların kan değil redbull falan dolaşıyor. beyinleri yerine de nükleer enerji üretim istasyonu var. yoksa o kadar enerjiyi nereden bulacaklar ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    nurulmac11 bunu yazdı

bazı insanlar var damarların kan değil redbull falan dolaşıyor. beyinleri yerine de nükleer enerji üretim istasyonu var. yoksa o kadar enerjiyi nereden bulacaklar ?

otuzbiri az cek biraz, o enerji beyninede yeter damarlarinada

hakkaten, su ana kadar gordugum asosyallerin cogu otuzbirden. 2 hafta otuzbir cekmeyin sigarayi birakmis gibi olursunuz bi renk gelir hayatiniz duzene girer, hatta yapabiliyosaniz kariya gidin. paraniz yoksa gidin keranede karilarla muhabbet edin o bile on numara sosyalliktir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

hakkaten, su ana kadar gordugum asosyallerin cogu otuzbirden. 2 hafta otuzbir cekmeyin sigarayi birakmis gibi olursunuz bi renk gelir hayatiniz duzene girer, hatta yapabiliyosaniz kariya gidin. paraniz yoksa gidin keranede karilarla muhabbet edin o bile on numara sosyalliktir

Adam sosyalleşmeye direk sex düşüncesi üstünden bakıyor :D müthiş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

utanmasan pezevenk olun dicen :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 17