Sosyalleşmek ?
-
Uyu dostum
-
Cebimde para olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum bende.
şöyle ki bu zamana kadar 3 5 de olsa herzaman cebimde para olmuştur.
Ama bu aralar öyle bir durumlar değişti ki . üniversiteden mezun olmak kararsız kalmak sudan çıkmış balık gibi çırpınıp durmak çok kötü bişey.
Ve sadece günlük sigarama yetecek kadar param var :D
bunları neden söyledim ?
şöyle ki yeni hissediyorum bunu param olmayınca dışarıda yapacak hiç bir şey bulamıyorum ben. hani dersen ki çık hava al paraylamı diye ?
ama o iş öyle değil illaki su bile olsa para ile. hani bişey almasından yada harcamasından değil kendimi rahatsız hissediyorum. bu yüzden de çıkmıyorum dışarı.
Benim sorunum böyle. İllaki seninde bildiğin temel bir nedeni vardır canının istememesinin. (En azından küçükte olsa bir sebep vardır) diye düşünüyorum.
Kendim yapamadığım ama sana önerebileceğim şey kendine bir mesafe koyman. eve geldikten sonra belirli bir mesafe yürüyüş yapmak ve yol üzerinde farklı farklı yerlerde çay molaları vermek olabilir.
Valla insan kendini sadece bir odaya soyutlamamalı.
-
bazı insanlar var damarların kan değil redbull falan dolaşıyor. beyinleri yerine de nükleer enerji üretim istasyonu var. yoksa o kadar enerjiyi nereden bulacaklar ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
bazı insanlar var damarların kan değil redbull falan dolaşıyor. beyinleri yerine de nükleer enerji üretim istasyonu var. yoksa o kadar enerjiyi nereden bulacaklar ?
otuzbiri az cek biraz, o enerji beyninede yeter damarlarinada
hakkaten, su ana kadar gordugum asosyallerin cogu otuzbirden. 2 hafta otuzbir cekmeyin sigarayi birakmis gibi olursunuz bi renk gelir hayatiniz duzene girer, hatta yapabiliyosaniz kariya gidin. paraniz yoksa gidin keranede karilarla muhabbet edin o bile on numara sosyalliktir
-
ipTelefon bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
hakkaten, su ana kadar gordugum asosyallerin cogu otuzbirden. 2 hafta otuzbir cekmeyin sigarayi birakmis gibi olursunuz bi renk gelir hayatiniz duzene girer, hatta yapabiliyosaniz kariya gidin. paraniz yoksa gidin keranede karilarla muhabbet edin o bile on numara sosyalliktir
Adam sosyalleşmeye direk sex düşüncesi üstünden bakıyor :D müthiş.
-
ipTelefon bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
utanmasan pezevenk olun dicen :|