South Parkta Türk Bayraklı El-Kaide Uçakları
-
rstr617 bunu yazdı:
-----------------------------
Yahudi soyunun işi bunlar. Akılları sıra bize ders verecekler..
-----------------------------hep yağudiler hep
-
JohnD bunu yazdı:
işleri bu,büyütmemek lazım.
-----------------------------smirnoffu dinlemeni tavsiye ederim :)
-
south park senaristleri amerikan başkanını hırsız gibi bile gösterdi çok takılmamak lazım böyle şeylere...
-
Sergen bunu yazdı:
south park senaristleri amerikan başkanını hırsız gibi bile gösterdi çok takılmamak lazım böyle şeylere...
Hoca sorunda burda o Abd başkanı biz türkiye'yiz nasıl Obama'yı üstün tutarsın anlamam Abd başkanı'nı bile ne demek
amk.. Hayır ben milliyetçide değilim.. -
bi bölümünde obama beyaz sarayda hırsızlık fln yapıodu güldük, gecen simpsons da çinliler itin göt*ne sokuldu oha laan diyip güldük! sanırsam şimdi sıra bize gelmiş ama kimse gülmemiş neden?:)
-
tüm terörist gruplarının müslüman olduğunu, Türklerinde şu günlerde müslümanlığın önderliğini çekmeye çalıştığını düşünecek olursak normal bişey.
Erdoğan şimdi kendi kanallarındaki keloğlan ile cevap verdirtir rahat olun.Two münüt
-
Smirnoff bunu yazdı:
Sergen bunu yazdı:
Hoca sorunda burda o Abd başkanı biz türkiye'yiz nasıl Obama'yı üstün tutarsın anlamam Abd başkanı'nı bile ne demek
amk.. Hayır ben milliyetçide değilim..
-----------------------------Hocam ben işte onların tarafından değerlendiriyorum adamlar kendi başkanını bile itin g**üne sokuyor var sen hesap et gerisini...
-
Adamlar en çok kendi ülkesini kötülüyor, bir bölümde, cartman in geçmişe gitmeye çalıştığı bölümde, adamlar açıkça amerikanın kuruluş felsefesini şöyle açıkladı. Bazı amerikalılar savaşı destekler, gider istediğimiz ülkeye saldırıp istediğimizi alırız, ancak bazı amerikalılar da, savaş karşıtı olur protesto eder, böylece, halk aslında savaş istemiyormuş gibi görünür ve amerikadan nefret edilmez, hem suçlu hem güçlü oluruz, böyle birşeydi. kaldıki bunu söyleyen benjamin franklin di, herhangi bir başkan da değil, özetle uçak kuyruğundaki bir bayrak eleştiri bile sayılmaz onlar için. o bölümde new jersey liler tüm amerikayı ele geçiriyor kendi popüler kültür ve yaşam tarzlarıyla, randy amerikanın kalan tüm valilerinden yardım istiyor ama kimse savaşmak istemiyor, south park yalnız kalıyor ve jersey e karşı barikat filan kuruyorlar. Sonra randy düşmanımın düşmanı diye usame bin ladin e bir video yollayıp durumu anlatıyor ve destek istiyor. bin ladin de bu uçakları yolluyor, sonra jersey kendi sınırları içine geri çekiliyor. Bu arada kyle ında ana rahmine jersey de düştüğünü anlıyoruz, cartman i kurtarmak için dönüşüm geçirip jersey li oluyor ve yaratığı kovup cartman ı kurtarıyor.
-
ciddiye almayın abi. arkadaşın dediği gibi gelen geçenle taşşak geçmiştir.
tanrıyı eşşek olarak gösteriyorlar diye tüm dünya tanrıyı eşşek olarak mı biliyor ?
-
reklamın iyisi kötüsü olmaz