South Parkta Türk Bayraklı El-Kaide Uçakları
-
amerika da yıllardır yapılan birşey.
işlenmiş / işlenmemiş bir suçu düşman ilan etmek istediği ülkeye atmak yada propagandasını yapmak.
hatta bunun için kendi suçunu kendisi de işleyebilir.
daha 2-3 gün islami terör başlığında türk bayrağı vardı.
gelecek günlerde yine kendi bayrağımızı göreceğiz gibime geliyor...
-
Evet biz daldık kulelere hatta dalan bizzat benim bacanaktı. Doğru tespit etmişler keratalar.
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
JohnD bunu yazdı:
işleri bu,büyütmemek lazım.
-----------------------------smirnoffu dinlemeni tavsiye ederim :)
-----------------------------dinledik diyelim ee ?
-
başkan millet ırk falan geçin bunları adamlar isayla tanrıyla taşak geçiyorlar.
-
Vicdansız bre onlar. Hiç devletlere milletlere saygıları yok.
Ancak ona bakarsan Kurtlar Vadisi'de ABD'yi ve İsrail'i sürekli yeriyor. Hatta konsoloslarını basıyorlar bebek kaçakçısı olarak gösteriyorlar. Olayın doğrusu yanlışı tartışılır. Artisitin biri çıkmaz inş. beni Yahudi destekçisi olarak gören. Ama mütekabiliyet diye birşey var.
Olayı devlet işine çeviren paranoyaklara veya devlet niye birşey yapmıyor diyen popülistlerin bu devirde hiç sivil enformasyondan, STKlardan , yumuşak güçlerden haberi yok galiba.
South Park ahlaksızlığın daniskası bir dizi.
Bizim Polat Alemdar bu perşembe South Park'a da silah yağdırır artık.
-
ultrAsker bunu yazdı:
başkan millet ırk falan geçin bunları adamlar isayla tanrıyla taşak geçiyorlar.
-----------------------------e işte.
en fazla tepkini gösterir izlemezsin.
-
Smirnoff bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
south park geçmişte günümüzde yada mitlerde herkesle daşşak geçmiştir, bu yüzden bence büyütülecek birşey yok
Nası yok bunu dünyada kaç kişi izliyo bliomusun ? btün dünyaya seni terörist olarak lanse ediyolar..
İzlemeyin amk tepki verin embesil olmadığınızı kanıtlayın.. Aslında sadece bizim değil devletinde tepki vermesi lazımda
nerde aq bizde öyle devlet anca bize ayaparlar zaten..
-----------------------------la zaten bizi barbar ve terörist olarak görüyolar :|
-
Yurtdisinda yasiyorum. Turkiyenin imaji bu sekilde. Eskiden askeri yonetim imaji vardi, simdi dinci yonetim imaji var. Dunya basininda basi kapali lider esleri genellikle Turkler. . Arab ve Iranlilar eslerini basinda goremezsiniz. Birde Turkiye son zamanda islam konusudan cok agresif politika izliyor, baya meshur oldu. Gocunmamak lazim, ne'ysek o'yuz..
İMAJ
-
-
Smirnoff bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
south park geçmişte günümüzde yada mitlerde herkesle daşşak geçmiştir, bu yüzden bence büyütülecek birşey yok
Nası yok bunu dünyada kaç kişi izliyo bliomusun ? btün dünyaya seni terörist olarak lanse ediyolar..
İzlemeyin amk tepki verin embesil olmadığınızı kanıtlayın.. Aslında sadece bizim değil devletinde tepki vermesi lazımda
nerde aq bizde öyle devlet anca bize ayaparlar zaten..
-----------------------------baştaki hukumet filistindeki teror orgutune acık acık destek veriyor hoca.