Soykırımın Adı: Srebrenitsa
-
sokoban bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ben bu ipnelere hiç acımıyorum
neden derseniz geçenlerde akpye destek mitingi yapmışlardı
gel ondan sonra bunlara acı...Hocam srebrenitsa dünyanın sadece izlemekle yetindiği çok büyük bir vahşettir , insanların ideolojilerinden yola çıkarak bu katliama göz yumamayız.Srebrenitsa'da yaşananları görüpte sinirden dişlerini sıkmayan bir insan yoktur diye tahmin ediyorum.Öyle büyük bir şerefsizlik öyle büyük bir hayvanlıktır orada sırpların yaptığı.
valla hiç farketmez akp lehine miting yaptılar ya artık ne yapsalar boş hiç acımam
ona bakarsan şuan suriyedeki olaylarda vahşet dünyanın umurunda değil...
ayrıca müslümanlarda sevilmedikleri yere gitmesinler kardeşim sevmiyolar hristyanlar müslümanları işte gitme olsun bitsin... -
DaveReed bunu yazdısokoban bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ben bu ipnelere hiç acımıyorum
neden derseniz geçenlerde akpye destek mitingi yapmışlardı
gel ondan sonra bunlara acı...Hocam srebrenitsa dünyanın sadece izlemekle yetindiği çok büyük bir vahşettir , insanların ideolojilerinden yola çıkarak bu katliama göz yumamayız.Srebrenitsa'da yaşananları görüpte sinirden dişlerini sıkmayan bir insan yoktur diye tahmin ediyorum.Öyle büyük bir şerefsizlik öyle büyük bir hayvanlıktır orada sırpların yaptığı.
valla hiç farketmez akp lehine miting yaptılar ya artık ne yapsalar boş hiç acımam
ona bakarsan şuan suriyedeki olaylarda vahşet dünyanın umurunda değil...
ayrıca müslümanlarda sevilmedikleri yere gitmesinler kardeşim sevmiyolar hristyanlar müslümanları işte gitme olsun bitsin...hay amk, kim nereye gitmiş, adamlar zaten kendi vatanlarındaydılar.
boşnaklar bogomil mezhebine bağlı hristayanlar iken sonradan büyük çoğunluğu müslümanlığı seçmiştir.
-
herkes adam olacak bilime sanayiye yatırım yapacak, götüm götüm yaşarsan islam islam diye yaşarsan öbür dünyana yatırıp yapmak adına bu dünyayı unutursan gelir ebene konarlar, hiiç kusura bakmayın her toplum hakettiği yerdedir, ha sırpların yaptığı adiliktir ona bişi denmez, ama sen eşşek olursan semer vuran çok olur, yugoslavyada olayların nasıl geliştiğini bilen herkes sırpların orduda ne kadar güçlü olduğunu bilir, boşnaklar orduyu sırplara emanet etmeyecekti.
-
Ulan burada bile konu akp muhabbetne cevrilmeye calisilmis lan orada katlediln tecavuze ugrayan ve binlerce iskence magruz kalan insanlarin anilma gunu bugun ama bazi soz gelimi insan yavrulari az bile olmus akp mitngi yaptilar bu saatten sonra hic acimam vs yorumu yapmis a.q. axicik insan olun o gun olenler akp bilmiyordu ki. Ayrica ozaman ki devlef baskanlarimizinda milletin gotnu yalamaktan vakit bulmadiklarida bir gercekki yardimci olnsun.
Humanist olun azicik 11 yasindaki kiz cocugunun gunahineydi anasinin babasinin onunde tecavuze ugrayip sonra katledilsin.
-
ayhun bunu yazdı
Ulan burada bile konu akp muhabbetne cevrilmeye calisilmis lan orada katlediln tecavuze ugrayan ve binlerce iskence magruz kalan insanlarin anilma gunu bugun ama bazi soz gelimi insan yavrulari az bile olmus akp mitngi yaptilar bu saatten sonra hic acimam vs yorumu yapmis a.q. axicik insan olun o gun olenler akp bilmiyordu ki. Ayrica ozaman ki devlef baskanlarimizinda milletin gotnu yalamaktan vakit bulmadiklarida bir gercekki yardimci olnsun.
Humanist olun azicik 11 yasindaki kiz cocugunun gunahineydi anasinin babasinin onunde tecavuze ugrayip sonra katledilsin.
Abdullah Cömertin ne suçu vardı lan ne yaptıda ölümü haketti... Ordaki Vahşiyse burdakide aynıdır ayrım yapma!
-
ayhun bunu yazdı
Sizin bu hümanistliğiniz neden Ethem için Ali için geçerli olmuyor lan onların günahı neydi
-
Srebrenitsa'da dehşet verici bir soykırım yapılmıştır ve burada ki bazı kişiler bu soykırımı haklı göstermeye çalışıyor ya ağzım açık bir şekilde okuyorum bu yazılanları yazıklar olsun sizin insanlığınıza bu soykırımı doğru bişeymiş gibi konuşup daha sonra vay efendim demokrasi vay efendim insan hakları falan diyosunuz ama şu yorumlardan sonra hiç inandırıcı gelmiyosunuz yazıklar olsun size
-
utat bunu yazdı
Srebrenitsa'da dehşet verici bir soykırım yapılmıştır ve burada ki bazı kişiler bu soykırımı haklı göstermeye çalışıyor ya ağzım açık bir şekilde okuyorum bu yazılanları yazıklar olsun sizin insanlığınıza bu soykırımı doğru bişeymiş gibi konuşup daha sonra vay efendim demokrasi vay efendim insan hakları falan diyosunuz ama şu yorumlardan sonra hiç inandırıcı gelmiyosunuz yazıklar olsun size
savunan falan yok ! oraya çekme hemen sen ve senin gibiler nasıl polisi savunuyorsa palayla sokaklara dökülüyorsa hiç bir farkınız yok onu ayırt edemiyorsunuz ! ikisi iğrenç ve nefretle anılacak şeyler farkında değilmisiniz?
-
ArduouS bunu yazdıutat bunu yazdı
savunan falan yok ! oraya çekme hemen sen ve senin gibiler nasıl polisi savunuyorsa palayla sokaklara dökülüyorsa hiç bir farkınız yok onu ayırt edemiyorsunuz ! ikisi iğrenç ve nefretle anılacak şeyler farkında değilmisiniz?
hocam yazıları baştan tekrar okurmusun ben hiçbir zaman o palalıları ve görevini kötüye kullanan polisleri savunmadım millet ben bunlara acımıyorum yok gitmeselerdi falan diyolar olaylara böyle bakılacaksa bir çok kişide polisin yaptığı şeyleri haklı görür ve kimse buna bişey söyleme hakkı bulamaz çünkü farklı düşünceler olsa da bu iki düşünce aynı kafa yapısından olan kişilerde oluşur
-
Doğu Türkiskan, Karabağ, Kerkük, Srebrenitsa... Allah rahmet eylesin.