Soykırımın Adı: Srebrenitsa
-
joe_black bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ben bu ipnelere hiç acımıyorum
neden derseniz geçenlerde akpye destek mitingi yapmışlardı
gel ondan sonra bunlara acı...sen ve senin gibilerin insanlığına sokayım dostum. bildiğim soykırım yapıldı siz siyasete peşkeş çekmeye çalışın.
-
ArduouS bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Konu başlığına bakmadan,
Sırf dini inançları için katledilen insanların anıldığı gün açılan konuyu,
İslam'a, akp'ye ve yavşak anarşist ali ile dhkpc'li etheme getiren yavşaklara acıyorum.
Üniversitelerin mezuniyet törenlerinde gezi parkını bahane edip karakol inşaatını basıp molotof kokteyli atarken geberen kıro bir teröristi anan piçlerden ne farkınız var sizin?
Mod arkadaşlar sürekli aynı şahışların gezi şakşakçılığından bıkmadınız sanırım?
sen ne değişik bir milliyetçisin lan? göt kılından farkın kalmamış?
yaşaaaa.....bunun gibi insanların var olduğunu gördükçe ülkede yaşamadığım için çok seviniyorum. Ne zaman gidecek bunlar tekrardan inlerine çekilecekler?
-
candemirhalil bunu yazdıArduouS bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Konu başlığına bakmadan,
İslam'a, akp'ye ve yavşak anarşist ali ile dhkpc'li etheme getiren yavşaklara acıyorum.
Üniversitelerin mezuniyet törenlerinde gezi parkını bahane edip karakol inşaatını basıp molotof kokteyli atarken geberen kıro bir teröristi anan piçlerden ne farkınız var sizin?
Mod arkadaşlar sürekli aynı şahışların gezi şakşakçılığından bıkmadınız sanırım?
yaşaaaa.....bunun gibi insanların var olduğunu gördükçe ülkede yaşamadığım için çok seviniyorum. Ne zaman gidecek bunlar tekrardan inlerine çekilecekler?
terörist ininden çıktı, vatanını seveni onların inine sokun.
-
HoLyCat bunu yazdıArduouS bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Konu başlığına bakmadan,
misali :)
Dün MHP diye havlayan kardeşlerimiz, Şimdi Ampul peşinde koşuyor :)
hahaah süper :)
-
DaveReed bunu yazdı
ben bu ipnelere hiç acımıyorum
neden derseniz geçenlerde akpye destek mitingi yapmışlardı
gel ondan sonra bunlara acı...Sana ben şimdi ne desem az biliyor musun, Boşnak değilim ama ordaki şehitlere i*ne diye hitap etmen. Oğlum sen insan mısın lan. Neyse birşey demeyeceğim
-
arnavutr bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Hala dünyada kardeşiniz olduğuna inanıyorsunuz :D
İnanmıyorum.Bana göre bu kardeşlik lafı Osmanlıdan bize miras kalan birşey.İnsanları uyuşturmak için kullanılan bir laf.Belki hepimiz Adem ve Havva'dan geliyor olabiliriz fakat Habil ile Kabil biribirini öldürdü.
hocam bunların habille kabilden başka çocuğu yoktu dimi ? :D
-
İçim parçalandı ya :((
-
8000 küsür insan katledildi bir de hala bunun üzerine çirkin laflar söyleyenler var. Bu bir insanlık ayıbıdır 8000 sivil katledildi kafanız bassın şu işe.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı
Konu başlığına bakmadan,
Bu eleman akp mitinglerinde mhp bayrağı açan adam mı?