Şöyle Bir 3D Model Çizebilecek Var Mı ?
-
selam gençler
içini erimiş damla çikolatayla doldurup sonra dondurup eşe dosta hediye etmelik şöyle bişey lazım , thingiverse a falan baktım da pek istediğim gibi şeyler bulamadım. çok vakit alan bir şey değildir diye düşündüğümden konu açtım. 2dk çiziktirebilecek mürid varsa çok memnun olurum, sonra 3d printerı olan birini bulup bastırıcam :P
bu resimdeki piç çok güzel çizmiş damarlı falan .

edit: resim çıkmamış
edit 2 : modeli çizdirdim beyler, son mesajda :P
yolbulucu tarafından 04/Haz/20 11:15 tarihinde düzenlenmiştir -
yalan söylüyo dildo yapıcak kendine
-
Mylitta bunu yazdı
Eger oyleyse, kaliteyi uzaklarda aramamali 😂😂😂
Not: kalite bende degil...
Kendi aletini alci icinde bekleterek yapabilirsin belki, indiginde de kaliptan rahatca cikar 😂 gercek hediye de boyle olmali bence, sana ait bir parca...
VisualBoy tarafından 28/May/20 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
VisualBoy bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Kendi aletini alci icinde bekleterek yapabilirsin belki, indiginde de kaliptan rahatca cikar 😂 gercek hediye de boyle olmali bence, sana ait bir parca...
kanka benim alet olmuyo ya, boyu 30 cm, çapı 8.5 cm, 1.7 litre çikolata gerekiyor . :((
-
Ciddili bi şey olsa ben yapardım.
-
yolbulucu bunu yazdıVisualBoy bunu yazdıMylitta bunu yazdı
kanka benim alet olmuyo ya, boyu 30 cm, çapı 8.5 cm, 1.7 litre çikolata gerekiyor . :((
TSK ya bi mail at ülke böylesi silahları hevaller üzerinde kullansın caydırıcılığı fazla olur
-
Ben çizerdim ama kendi örnek modelimi çizmem çok vakit alır şimdi :D
-
yolbulucu bunu yazdıVisualBoy bunu yazdıMylitta bunu yazdı
dert ettigin seye bak, inik haldeyken alciya al :D
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ciddili bi şey olsa ben yapardım.
gayet ciddi abi :D neden ciddiyetsizlikle itham ettin :P 3d printerı olan birini de buldum, bastırıp imalata başlıcam
-
Hocam printerın bastığı plastiğin gıdaya değmesi sorun olmaz mı, bir de içerisine sıcak çikolata dokeceksin. çıkan ürünü yiyen hakketten yarr** yiyebilir dikkat et :D
-
AliExpress'te var, gümrükte de sorun çıkarmazlar herhalde