Şöyle Bir 3D Model Çizebilecek Var Mı ?
-
telekom bunu yazdı
Konuya her girdigimde - mesajlari her okudugumda gulen bir ben degilimdir sanirim :))
^^` yok, yalnız değilsin.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Konuya her girdigimde - mesajlari her okudugumda gulen bir ben degilimdir sanirim :))
^^` yok, yalnız değilsin.
@RitmFarbRacourci ^^@--- Miliseconds saniyeler anlmNdaA Kl^^@-----&&&///asd?
-
yolbulucu bunu yazdıarkinfes bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
selam gençler
içini erimiş damla çikolatayla doldurup sonra dondurup eşe dosta hediye etmelik şöyle bişey lazım , thingiverse a falan baktım da pek istediğim gibi şeyler bulamadım. çok vakit alan bir şey değildir diye düşündüğümden konu açtım. 2dk çiziktirebilecek mürid varsa çok memnun olurum, sonra 3d printerı olan birini bulup bastırıcam :P
bu resimdeki piç çok güzel çizmiş damarlı falan .
edit: resim çıkmamış
3d printer bende var hocam :D pm atarsan yardımcı olurum
eyvallah hocam, henüz çizim aşamasındayım. çizince kapını aşındırırım. kredi kartı boyutunda falan basmak istersem kaç para karşılığında basarsın böyle bir parçayı ? piyasayı hiç bilmediğimden soruyorum
kredi kartı boyutu bu malafat için büyük dimi :)
-
RETRET bunu yazdı
hem kalıbın hem ürünlerin silikon tozu nasıl bir şey nasıl uyguluyor?
https://www.youtube.com/results?search_query=kal%C4%B1p+silikonu
Hocam şu şekilde çok farklı malzemelerde kalıp alabilirsin.
normal inşaat silikonu ile bile kalıp alabilirsin bana çok da sağlam gelmediği için hiç denemedim.
kalıptan sonra biz kokulu taş tozu kullanıyoruz. ama normal alçı hatta çimento bile kullanabilirsin.
şu linkteki gibi hatta aklına gelmeyecek her şekilde ürün yapılabilir.
daha önceden polsyesterden yapıyordu. efsane oluyordu ama baya baya pahalılandı bir de satış kısmını düşünmediğimiz için silikona kaydık biraz.
masrafı düşünmezsen en kralları epoksiden oluyor epoksi tavsiye ederim kalıp değil ürünler için. istediğin renge boyayabilirsin ya da şeffaf.
------
eğer kendi dalganızın kalıbını çıkarmak isterseniz tek seferlikse aljinal alçı ile 1dkde kalıp alabilirsiniz. ama kalıp tek seferlik hatırlatayım :D
hem 1 dk herkes ayakta tutabilir heralde
-
2 çiziktirmeyi çok gördünüz bana , aşağıladınız dalga geçtiniz. ben de 1 onlukta çizdirdim.
ama artık bana "yolbulucu kardeş allah rızası için bi yaraklı çikolata ver" derseniz cevap bile vermem !
-
yolbulucu bunu yazdı
2 çiziktirmeyi çok gördünüz bana , aşağıladınız dalga geçtiniz. ben de 1 onlukta çizdirdim.
ama artık bana "yolbulucu kardeş allah rızası için bi yaraklı çikolata ver" derseniz cevap bile vermem !
Bu bizim köyden değil yoksa bilirdik :D
-
Çizimle uğraşacağınıza xbox kinect'i pc'ye bağlayıp aletin etrafında gezdirin, 3d olarak taratın :D
Elinde kinect ile o esnada yakalanırsan nasıl açıklarsın acaba?
-
yolbulucu bunu yazdı
İthalat rekoru kırar, slogan ağzının tadını bilenlere