Şöyle Bir Kod Sistemi Varmı Yada Script
-
şimdi Elimde linux ve win server var..
win server depo linuxada site kurulacak. şimdi linuxa bir site kurdum win serveından linki siteye koyacağım
istediğim şu:
benim link benim dışımdaki sitede çalışmasın
indirdiği dosya yolu görünmesin
linkleri böyle çıkış verecek bir script varmı? yada kod
depoda sitede linuxda olsa htaccsesle olay hal oluyo ama 2 farklı site ve 2 farklı işletim sistemi
inşallah anlata bilmişimdir :)
-
çık lan yukarı :)
-
hocam win sunucun da php destekliyorsa olur da özel yazdıracaksın onu çok spesifik bir şey istiyorsun sen, orta düzeyde php bilen birine yazdırabilirsin, python da tercih edilebilir tabi. hazır script bulabileceğini sanmıyorum.
-
hotlink yap :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
hotlink yap :|
-----------------------------okumamışsın a.q :)
IRET bunu yazdı:
hocam win sunucun da php destekliyorsa olur da özel yazdıracaksın onu çok spesifik bir şey istiyorsun sen, orta düzeyde php bilen birine yazdırabilirsin, python da tercih edilebilir tabi. hazır script bulabileceğini sanmıyorum.
-----------------------------win php desteklesede .htaccsesi desteklemez işte 3-4 dosyalık bi kodlazım
hem geldiği yer çıkmayacak idm de bile hemde başka siteye koyulunca linkler indexe önlenecek
-
sabah upu
-
aynı dediğin var bende ama vermem :| special
-
olupda verecek olan? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
olupda verecek olan? :)
-----------------------------olupta vermeyenin :D
-
hocam moodle die bi script var php ödev notları vs büyük ünilerde kullanıo bizim üni de kullanıo ödev dosyasını atarken farkettim php de atılıo sonra c99 u attım calıstırayım falan dedim bi türlü yolu bulamadım.sonra kafaya koydum tabi gittim scripti kurdum inceledim adamlar;
dosyaları ftp ye atarken httpdocs veya public_html dizini varya oraya bi klasor acıor oraya atıolar ve sen linkte o dosyayı goremiosun.
o script ücretsiz indir bak derim.
-
EmQceR bunu yazdı:
hocam moodle die bi script var php ödev notları vs büyük ünilerde kullanıo bizim üni de kullanıo ödev dosyasını atarken farkettim php de atılıo sonra c99 u attım calıstırayım falan dedim bi türlü yolu bulamadım.sonra kafaya koydum tabi gittim scripti kurdum inceledim adamlar;
dosyaları ftp ye atarken httpdocs veya public_html dizini varya oraya bi klasor acıor oraya atıolar ve sen linkte o dosyayı goremiosun.
o script ücretsiz indir bak derim.
-----------------------------bak ben upload yapmayacam sadece link gireceğim bana çıkış verecek yada link başka sitede çalışmayacak izin verdiğim sitelerde çalışacak
böyle bişi dimi eminsin?