Şöyle Yeni , Hit Şarkıları Yayınlayan , Spikersiz Bi Radyo?
-
Mrb arkadaşlar bi süprizim olacak ta tahribata :)
şöyle yeni ve hit özellikle Türkçe , pop rap rock şu bu her türlü şarkıyı yayınlayan bi radyo biliyor musunuz?
Yalnız 2 şart : spiker konuşması girmeyecek ( mümkünse reklam da )
ve yayınlanan şarkıların ismi winampta dinlediğimizde görünecek.Zaten çoğunda öyle..
,Ne kadar çabuk bulursam radyoyu o kadar çbk sürpriz gelir =)))
-
sen yenisin galiba:) tahribatın radyosu var bi ara yayında yaptı ama sonra ne oldu bende bilmiyorum :S
-
cart curt etme radyo söle :X
:D
-
mal mısın? yoksa gece sürprizi misin?
-
müridlerin alnında googlemı yazıyo...
-
-
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------cart curt etme radyo söle :X
:D
-----------------------------
o nasi istemek aq. valla başliği görünce yardim etmek için girdim ama sittiret.. -
seadog bunu yazdı:
----------------------------ya gerçekten niçin ufacık şeyler yüzünden birbirimizi kırıyoruz ben anlamıyorum. şimdi "mal" denilecek, ne tür bir mallık yaptı ki bu adam? lütfen biraz dikkat biraz seviye.. birbirimizi kırmayalım
-
xyzw__ bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
Buyur kardeş.. spikersiz radyo..
-----------------------------emin msin dalga mı geçiyosun tam aha bi akıllı iyi güzel yakışıklı çıktı dedimde urlyi görünce :D vazcaydım :D
----------------------------önyargıya gerek yok bence, önce bi dinle.. beğenmeyedebilirsin tabi. ama bence güzel eserler çalıyorlar. sadece süper lig maç zamanları maç yayını oluyor, diğer zamanlar sadece müzik..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
----------------------------ya gerçekten niçin ufacık şeyler yüzünden birbirimizi kırıyoruz ben anlamıyorum. şimdi "mal" denilecek, ne tür bir mallık yaptı ki bu adam? lütfen biraz dikkat biraz seviye.. birbirimizi kırmayalım
-----------------------------hocam bende sana katılıyorum. bende müritlerin saygılı olmasını birbirini kırmamasını istiyorum ama Allah için söle benim
yazdıgımda ne varki kalkmıs bana cart curt etme de söle diyor tersliyor.