Şöyle Yeni , Hit Şarkıları Yayınlayan , Spikersiz Bi Radyo?
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------
mal mısın? yoksa gece sürprizi misin?
----------------------------ya gerçekten niçin ufacık şeyler yüzünden birbirimizi kırıyoruz ben anlamıyorum. şimdi "mal" denilecek, ne tür bir mallık yaptı ki bu adam? lütfen biraz dikkat biraz seviye.. birbirimizi kırmayalım
-----------------------------evet ya :)
sağol cidden..
-
seadog bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
mal mısın? yoksa gece sürprizi misin?
----------------------------ya gerçekten niçin ufacık şeyler yüzünden birbirimizi kırıyoruz ben anlamıyorum. şimdi "mal" denilecek, ne tür bir mallık yaptı ki bu adam? lütfen biraz dikkat biraz seviye.. birbirimizi kırmayalım
-----------------------------hocam bende sana katılıyorum. bende müritlerin saygılı olmasını birbirini kırmamasını istiyorum ama Allah için söle benim
yazdıgımda ne varki kalkmıs bana cart curt etme de söle diyor tersliyor.
-----------------------------yo dikkat edersen alta smiley koydum gülüyor yani espri mahiyetinde şeyetmiştim :|
-
seadog bunu yazdı:
hocam bende sana katılıyorum. bende müritlerin saygılı olmasını birbirini kırmamasını istiyorum ama Allah için söle benim
yazdıgımda ne varki kalkmıs bana cart curt etme de söle diyor tersliyor.
------------------------
yok be hacım, terslememiş o. smileyleri kullanarak da terslemediğini belli etmeye calismis ama :S onun kalbi temizdir eminim. bence tersleme cümlesi değildi. en azından smileyler terslemedim diyor. -
nese tamam ufak bi meseleyi büyültmeye gerek yok pardon yanlıs anlamısım :| uykusuzumya belki ondandır
-
seadog bunu yazdı:
nese tamam ufak bi meseleyi büyültmeye gerek yok pardon yanlıs anlamısım :|
-------------------------helal olsun. "pardon" diyebiliyorsan bu senin asilliğindendir.. takdir ettim hocam gece gece.. sanada bu yakışırdı.
-
seadog bunu yazdı:
nese tamam ufak bi meseleyi büyültmeye gerek yok pardon yanlıs anlamısım :| uykusuzumya belki ondandır
-----------------------------önemli değil kardeşim.
sonuçta : heeeepimiiiiz gardaaşşşşıııııız :)
radyo bilen çıkarsa yazsın konuda yukarı kaysın ;)
edit : tamamdır hallettim arada reklam çıkıyor napalım artık :) reailst gen tr nin reklamı o da :D