Söz Anlayana..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Aşağıda okuyacaklarınız, bazı art niyetli kişiler için polemik yaratacak niteliktedir ve bunu bana karşı kullanıp, bu kullanıcı polemik yaratmak için bu yazıyı yazmıştır diye şikayet mutlaka edeceklerdir. Halbuki benim sözüm anlayana ve bölücüye. Kendini bölücü hisseden gidip yönetime şikayet edebilir..

Bölüm 1
    ERMENİ KONUSU
    Ermeni 90'lı yılların başında ölüme sevk edilmiş bir ülkeydi ki hala öyledir, Amerika birleşik devletlerindeki güçlü ermeni lobisi sayesinde ayakta durmaya çalışırlar.. Seke seke ayakta kalmaya çalışırlar. Ermenistanın dağlık ve verimsiz yapısı da tam ermenilere layık bir bölgedir. Zaten Azerbaycanla Dağıstan için bu yüzden savaşmıştır ve insanlık soykırımlarından birini gerçekleştirmişlerdir.

Ermenistan, dediğim gibi 90'lı yılların başında ölüme sevk edilmişken, aziz milletim hiçbirşey üretilmeyen ve sovyetler birliğinden kalma teknolojisiyle duran ermenistana 500 000 ton buğday göndererek hayatlarını idame etmesini sağlamıştır ki SOAD gibi şerefsizler bize köpek desin, kardeş memleketimize savaş açsın..

Bölüm 2
    KÜRTLER
    Yıkılan Saddam rejimi öncesi, Kuzey Irak'ta yaşayan Kürt topluluklarının adını Halepçe katliamı ile duymuşsunuzdur. Bu dönem bu katliam için bizzat Saddam tarafından Türkiye'de davet edilmiştir. Türkiye bu katliamı kabul etmemek bir tarafa hiç bir insanın ölmemesi için, ambargolara yenisini de eklemiştir ve katliama az çok engel olmuştur ki 2-3 peşmerge orada kürdistanı kursun buradan da çocuk katliamı ile toprak istesin.

İyilikten kimseye zarar gelmedi Türklerin başına geldiği kadar..

Yok olacak yahudiyi Türkler taa İber yarımadasından tutup İstanbula getirip zengin etti.

Yine son anda yok olmaktan İsveçlileri yine Türkler kurtardı. Nerde minnetimiz? Nerde bize olan inanç? Nerde bize olan teşekkür?!

Bu mu yaptıklarımızın karşılığı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hoca açma bu konuları artık..
    deişmio kafalar...
    hala SOAD dinleyen adamlar var...
    yok ben müzie bakarım dien adamlar var..
    e tamam dinle anana bacına melodili şekilde kufretsnler
    salla lycra hoca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    herzeman daima derim..yine diyorum..imzam yeter..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    LYCRa
    İyilikten kimseye zarar gelmedi Türklerin başına geldiği kadar..

abi bu herşeyi açıklıo bence.Geçmişimizde günümüzde bunun bir çok örnegi ile karşı karşıyayız.Günlük yaşantımızda bile karşılaşmadıkmı böyle şeylerle.her gün karşılaşmıormuyuz.Bence bize barbar diyenlerin dedigi gibi barbar olsaydık dünyadaki dengeler çok farklı olurdu

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    in-faz
    in-faz's avatar
    Erkek
    çok güzel bi konuya değindin şimdi. Ama hayatta birşeyi çok iyi öğrendim; "insan 7sinde ne ise 70işinde de odur" bu sözün gerçek olduğuna inandım. Bu ademoğlu böyle işte. Ama konu güzeldi. Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler..

Adım in-faz, anlayana sinek saz, anlamayan kaz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Önemli değil arkadaşlar..

Bilinmesi gereken şeyler..

Ayrıca bize medeniyet öğretmeye çalışan Avrupa'ya unutmayın ki çatalla kaşıkla yemek yemesini, tırnak kesme adabını, tuvalete zıçmasını ve dötü silmeyi Türkmenler öğretmiştir. Şimdi de bize medeniyet ve insan hakları altında apo ve yandaşlarını kayırmayı öğretir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Osmanlı biraz barbar olsaydı dünyanın ana dili Osmanlıcaydı.

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Ruslar mesela asimile etme işini çok iyi yapmışlar. Orta asyadaki Türkler, soydaşlarımız daha yeni yeni Türkçe'yi ve İslamı öğreniyor. Ahh ahhh biz nie yapmamışız zaten adımız barbara çıkmış..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Lycra çok güzel bi konuya değinmiş yine, her zaman iyilik ettik kötülük bulduk artık kötülük mü yapsak ne bakalım bi kötülük yapınca iyilik bulcaz mı acaba : ) , ama bizim başımızdaki lise mezunu başbakan ve saz arkadaşları bu kafayla giderse Yine hani maçlar başlarken takım kaptanları prosedür gereği derye dostluk kazansın vs. dostluğun a.q sen kendi milletine bak ayakta götürüyo millet malı, biz hala dostluk kazansın aman pkk lı yaralanmış GATA ya götürün PKK lı öldü şehit oldu hemen bi dewlet aracı tahsis edin nede olsa Türk milleti var Türk milleti misafirperverdir , vatanında hainleri besler Türk milleti eşşektir asalakların yükünü taşır Türk milleti vergisini veriyo zaten alın barzoların altına son model arabaları onlarda PKK leşlerine konvoy yapsın bu ülkedeki yönetimin aq milletten nası faydalanacaklarını bilmiyorlar inşallah ilerde bi Atatürk daha çıkarda şimdikilerin açığını kapatır ve daha ilerlere götürür ve Stratejik düşünce yapısı güçlü olur

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    kelimesi kelimesine katiliyorum kardesim..ayni düsünceleri paylasiyorum..+1 ve bunlari düsündükce kafayi yiyecek duruma geliyorum..bu güzel yazini arkadaslarimla paylastim..bön bönn bakiyo hepsi..düsüncelerine saglik..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    ulan varya osmanlının kaderi 1402 de degisibilirdi mogol timur ve onun hanedanlıından gelen idareciler olsaydi su anda durum cok farkli olurdu adam tmm zalimmis ama ayni zamanda bilgin ve bilime ,bilimadamına onem veren degerli bi lider,su andaki gibi dangalakca honk monk knularla ugrasio olmazdik.adam zalimmiş tamam ama iilik ettik de ne buluyoz,acik denizlerde bile hollandali gemiciler korsanlardan korunmak için osmanlı bayragi ceker korsanlarda korunurmus sen adaletin ve gucun simgesi ol bu mirasi ne hale getir.?

hız emniyettir...!
Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 21