Söz Anlayana..
-
Bu ülkenin tek eksiği iyi bir siyasetçi.. Paraya pula, Abye, Tayyibe.. hiçbirine ihtiyacımız yok..
-
dünyaya sadece 1 tane lider geldi oda Türklere geldi.
(bir ingiliz komutanı Mustafa Kemal ATATÜRK için söylüyor.) -
Mesaj thonguch371 tarafindan 15 Ağustos 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
dünyaya sadece 1 tane lider geldi oda Türklere geldi. (bir ingiliz komutanı Mustafa Kemal ATATÜRK için söylüyor.)
O söz öyle değil. Her yüzyılda bir, bir kurtarıcı bir kumandan yetiştirir by dünya o da bu yüzyılda Türklere gelmiştir diyor. Dünyada sadece bir tane lider geldi dersen saçmalamış olursun. Bunun Balamiri var, Attilası var, Tu-Manı var, Kürşadı var, Mete Hanı var, Mengücek Gazisi var, Alparslanı var, Fatih Sultan Memedi var, Yavuzu, Kanunisi var, en önemlisi tüm dünyaya dinleri takdim eden Peygamberleri var.. Adolp Hitleri, Leninleri, Emanuel Karasu bunlar küçümsenecek insanlar mı aq! -
bu zamanlar herkesin saflarını belli ettiği zamanlar. ilerde tarih ülkemi satan şerefsizlerden siyasisinden blücüsüne kadar şöyle bahsedecek hatta çocuklar bile aynı şeyleri söyleyecekler; ülkemiz de eskiden askerlerimiz şehit ediliyormuş ve dönemin siyasileri hiç bir şey yapmıyormuş ya da amerika diye bir devlet varmış askerlerimizin başına çuval geçirmişler önemli devlet adamlarımızı öldürmüşler. ve halkta zaten koyun gibiymiş siyasilerde bunları bir güzel gütmüşer diyecekler, ben gelecekte bizlerden bahsedecek tarih kitaplarından şimdiden utanıyorum kendi adıma....
-
Doğru söylüyorsun.. Tarihin hangi döneminde böyle bir rezalet yaşanmış Türk Milleti adına. Türklük bu kadar mı basitti..
Ben bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum duydun mu müslüman tayyip! -
sadece tayyip dönminden bahsetmiyorum. 2. Abdülhamitten Vahidettine kadar ve Atatürkten sonra başa gelmiş bütün siyasiler ve şimdiki hükümete kadar hepsinden bahsediyorum tayyip bu tarih sahnesinde sadece bir yaprak ve o da aynı boktan kitabın devamı niteliğinde,
-
hay ben bu insanlarin taa... neyse banlanmiim tr mahvettiler yaa...:S bide ustune ustun Hack Yapmaya Basladi bunlar Gecenlerde Tsk nin siteyi Hacklemisler... seytan diyoo... neyse
-
((: anlayana sivrisinek saz ..anlamayana davul zurna az.
-
yav sallamayın TSKnın sitesini hacklemedi kimse...
göt ister o
HTML site zaten...
kaldı ki TSKnın servera sızmak ayrı bi g.t ister ki yapabilcek adam sayısı bi elin parmaını geçmez... -
biizm TÜRKLÜĞÜMÜZ yeter hacı yorma kafanı..
al buda soadın bi boktan sarksı
Holy Mountains (Kutsal Dağlar)
Onların akıldan çıkmayan
görünüşlerini hissedebiliyor musun?
Onların akıldan çıkmayan
görünüşlerini hissedebiliyor musun?
Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön
Birinin anlamsız bakışları
kendini savaşta hissetti
Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön