Söz Konusu ATATÜRK İse Gerisi Teferruattır!
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------e ikinizde ayni seyi soyluyorsunuzya iste. sen o kelimenin orda kullanilmasina karsi degilmisin ?
karsisin (yazdiklarindan anladigim kadariyla)
ranger da karsiyim diyor.
o kelimeyi kullananlara sen kizmiyormusun ?
oda kiziyor.
o kelimeyi kullananlara sen dangalak diyorsun, o vatan haini diyor.
sen niye ustune aliniyorsun ki. sen o kelimenin kullanilmasini istiyorsan o zaman ustune alinabilirsin.
bende o kelimenin kullanilmasina kesinlikle ve kesinlikle karsiyim cunku bunun tutarli bi tarafi yok amac insanlari Ataturk den uzaklastirmak icin uydurulmus bir cumle.
-----------------------------:)
kelime benim için önemli değil:) ben tanrılaştırmanın ta kendisine karşıyım:) kelimelere sıkışıp kalmayalım:) aslında o açıdanda tartışacak bişe kalmadı:)
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk'ü ilahlaştırmayın artık yav..
Atatürk'ü ilah öğrettik içki içtiğini duyan çocuklar atatürk kötü biriymiş dedi..Artık atmızda olsa ilahlaştırmayın
-----------------------------içki alkol sigara vs. neyse işte bu gibi 'örümcek ağı' düşüncelerinizden kurtulun artık. yeni nesilede kötü örnek oluyorsunuz. ilahlaştıran yok zaten gerçekleri yazmış arkadaş hala neden sindiremiyorsnuz anlamadım. biraz yenilikçi olun Atamızın yolunda en ufak bir ilerlemeniz olsun bari . bu kadarda olmaz artık.
edit: her kurtarıcının ilah olarak ögretilmeye ihtiyacı yok hele bu Atatürk'se hiç yok siz bırakın kişiler tarihi okusun, araştırsın ve kararını versin. aklını çelmeyin pas tutmuş düşüncelerinizle.
-
yeah kimsenin birsey yaptigi yok son iki mesaji okuyup yazma buraya hoca,
ikinci bi sirpence vakasi yasatma bize,
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------yeah kimsenin birsey yaptigi yok son iki mesaji okuyup yazma buraya hoca,
ikinci bi sirpence vakasi yasatma bize,
-----------------------------
afedersin hoca benim ki nasıl bir vakaydı? :) -
bu konu gittikçe uzar..,
-
Atatürk'ün hoşlanmadığı şeylerle Atatürkçülük olmaz.
bugün Atatürk yazısını atatürk şeklinde yazmaya korkuyoruz.
evet Atatürk ilahlaştırılmıştır bunun aksini iddia eden tarihten modernlikten çağdaşlıktan uzaklaşmıştır.
bugün Atatürk havalimanında inip Atatürk caddesinden geçip atatürk sokağında durup atatürk meydanıa geçiyoruz.
heryere Atatürk adını vermek Atatürkçülükmü oluyor ?
abartıyorsunuz !
Atatürk Atatürktür yaptıkları bellidir !
25 yere onun adını vereceğinize 1 yolundan gidin bu ülke süper güç haline gelir.
Atatürk adını fazla kullanmakla sadece onun bilinen yönlerine zarar veriyorsunuz.
nerdeyse bizi o yarattı diyeceksiniz .
O'nun istediği bunu düşünmenizmiydi?
beni hep ansınlar heryere heykelimi diksinler heryere adımı versinler diyemi yaptı herşeyi?
vatanı bunun içinmi kurtardı?
hoşsunuz ama inanın boşsunuz.
Atatürkü bilin ! dediğini tutun ve gittiği yoldan gidin.
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk'ün hoşlanmadığı şeylerle Atatürkçülük olmaz.
bugün Atatürk yazısını atatürk şeklinde yazmaya korkuyoruz.
evet Atatürk ilahlaştırılmıştır bunun aksini iddia eden tarihten modernlikten çağdaşlıktan uzaklaşmıştır.
bugün Atatürk havalimanında inip Atatürk caddesinden geçip atatürk sokağında durup atatürk meydanıa geçiyoruz.
heryere Atatürk adını vermek Atatürkçülükmü oluyor ?
abartıyorsunuz !
Atatürk Atatürktür yaptıkları bellidir !
25 yere onun adını vereceğinize 1 yolundan gidin bu ülke süper güç haline gelir.
Atatürk adını fazla kullanmakla sadece onun bilinen yönlerine zarar veriyorsunuz.
nerdeyse bizi o yarattı diyeceksiniz .
O'nun istediği bunu düşünmenizmiydi?
beni hep ansınlar heryere heykelimi diksinler heryere adımı versinler diyemi yaptı herşeyi?
vatanı bunun içinmi kurtardı?
hoşsunuz ama inanın boşsunuz.
Atatürkü bilin ! dediğini tutun ve gittiği yoldan gidin.
-----------------------------
hah işte bana tercüman oldun:) ben kendimi anlatamıyorum işte.. bunu demek istiyorum ben. Tamam adını heryere yaz ama bi kere olsunda yolundan gidelim.kendi dediği gibi
"beni övme sözlerini bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz."
mesele bundan ibaret. ama benim için tartışma bitmiştir:) sonra sirpence vakası falan oluyor:)
-
@elevator
iki tane havaalanina, 300 tane cadde ye, bilmemkac tane spor salonuna ATATURK isminin verilmis olmasi ilahlastirilmis anlamina mi geliyor ?
bu kadar mi genis dusunebiliyorsun ?
oralara Ataturk isminin verilmis olmasindan mi rahatsiz sin ?
ha su cumlene katiliyorum, 25 tane isim yerine 1 tane yolunda giden insan olsun.
yokmuydu ? ne oldu yarisi icerde yarisi mezarda.
Bahriye Ucoklar, Ugur Mumcular, Ahmet Taner Kislalilar daha kimler kimler.
o insanlar bu dusunceyi yikmak icin cabaladi. Ataturk u ilah gosterildigini sanan insanlarin yanlislarini duzeltmek icin. Gercek Ataturk u anlatabilmek icin.
bakalim yarin ne ile gelip yazacaksiniz insanlarin beynini bulandirmak icin.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------hani bir cumle varya sen ne anlatirsan anlat anlattiklarin karsindakinin anlayacagi kadardir diye.
"Söz Konusu ATATÜRK ise tüm kavramlar, düşünceler, tartışmalar, var olan tüm hesaplar benim için TEFERRUATTIR!" bu cumleden Ataturk u ilahlastirma anlamini cikartan arkadaslara sesleniyorum
islam dini bir kavram midir ? bir dusunce midir ?
kimsenin ilahlastirdigi yok gelip burda ucuz dini soylemlerle Ataturk u sevenleri din dusmani gibi, O nu herseyin ustunde tutan insanlar gibi gostermeye calismayin.
elinizde kalir bu soylemler.
Arkadas ne guzel soylemis. sen Ataturk un yaptigi devrimleri, icraatlari, vatanin su imkansizliklar altinda kurtulup bugune geldigini anlatmak yerine, Ataturk icerdi, sunu yapardi bunu yapardi dersen
Acik soyluyorum bu ulkeye bu ulke icin savasan binlerce sehit e ihanet etmis olursun...
-----------------------------Yediği her boktan sonra çıkıp da ben Atatürkçüyüm diyenlerdir bunun sorumlusu. Atatürkçülük sıfatının arkasına gizlenenlerdir. Bugün suçsuzluğu ispatlanamamaış bir ergenekon sanığı için sonuna kadar Atatürkçüydü derseler başkası da kalkıp demez mi ya o zaman burda yanlış bişiler var diye. Unilerde özgürlüğe balta vurup Atatürkün mirası laiklik.... diye başlayan cümleler kurarsalar olacağı budur.
-
ee ne olmus konpicyus
hangi grupta curuk domates yokki ? sen o insana bakip mi degerlendiriyorsun Ataturk u veya Ataturkculeri ?
Bu Ataturkculerin hepsi ni ayni kefeye koyabilecek kadar dar kafalimisin ?
sen onlara bakip hepsini ayni kefeye koyabilmeyi basariyorsan bakis acinin genisligini sorgulamani tavsiye ederim.
nasil ki din simsarligi yapip yetimin fakirin fukaranin hakkini yiyen insanlara bakip gercek muslumanligin bu olmadigini bildigim gibi sende bu sekilde davranmayi dene.
gercek Ataturkculuk le gercek Muslumanligi sahtekarlarin yaptiklarina bakarak degerlendirme