folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sözcü Gazetesinin Manşeti!

Sözcü Gazetesinin Manşeti!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Son pişmanlığa da ceza indirimi var mı?

- Pişman mısınız?

- Yo-oo, değilim.

- Yaz kızım, etkin pişman, beraatine...

- Niye geldiniz?

- Sayın Öcalan söyledi.

- Yaz kızım, örgüt üyesi olmadığına...

Sen mesela, hacı emmi!

“Bunlar dinini bilen çocuklar, vatana millete hayırlı olur” diyordun sakalını sıvazlaya sıvazlaya... Nasıl gidiyor sence vatan millet işleri? Sen değil miydin köyün şehidi için fazladan iki rekat namaz kılan... N’olacak şimdi?

“Etkin pişmanım” deme bana... O, sana uygulanamıyor maalesef, seninki son pişmanlığa giriyor, kusura bakma.

Veya sen, Hatçe yenge.

İftar çadırında, senin paranla sana avanta çorba ısmarlayanlara bi hatim indirmediğin kalmıştı... “Allah devletimize zeval vermesin” diye dualar ediyordun... N’ooldu şimdi o devlet?

Ya sen, emekli Ahmet bey.

Kahvede başının etini yedin milletin, eczaneden nasıl bedavaya ilaç aldığını anlata anlata bitiremedin, 20 tane reyin olsa, 20’sini de vereceğini söylüyordun... Nasısın şimdi? Memleketi iki tane aspirine satmış gibi hissediyor musun kendini?

Ya da sen, laylaylom Arzu.

“Ay bakamıyorum şekerim, hep cenaze, hep ağlayan insanlar, o perişan çocuklar filan, vallahi yüreğim dayanmıyor, fena oluyorum, kapatıyorum televizyonu, seyretmiyorum artık haberleri” diyordun... Seyrediyor musun şimdi? Aç artık, aç... Ekranlar güzelleşti.

Sen, liboşik işadamı Tarık.

Bir taraftan “Ben cebime bakarım azizim” deyip, takunyalıların önünde el pençe divan duruyordun, bir taraftan, utanmadan, Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunuyordun... İster misin, Mehmetçik Vakfı’na yaptığın bağışlar yüzünden başın derde girsin şimdi?

Sen, üniversiteli Şebnem.

Sana ders veren hocayı sabahın köründe yatağından kaldırıp, pijamayla tutukladılar, kanser oldu adam kahrından, “neme lazım” dedin, zahmet edip kantindeki protestoya bile katılmaya tırstın, kenardan kenardan araziye uydun... Niye endişeliymişin gibi yapıyorsun ki şimdi?

Sen, memur Hüseyin.

Başındaki badem bıyıklı görecek diye, bizim yazıları bile gizli gizli okuyorsun internetten, gammazlanacaksın diye yusuf yusufsun... Zaten o nedenle katılmamıştın Cumhuriyet mitinglerine... Katılsana şimdi PKK mitingine... Sana söyleyeyim, terfi bile edersin belki.

(NOT: Bu yazıyı, “İki cihanda lekeli” albümünü heyecanla beklediğimiz Sezen Aksu’nun “Masum değiliz hiçbirimiz” şarkısı eşliğinde okursanız, daha şık olur.)

Yılmaz Özdil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    yaw kriz geçiyorum bu haberleri her gördüğümde :@
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ulkeni seviyorsan iceri girersin, ceza alirsin, iskence gorursun.

ulkeni bolmeye calisiyorsan elini kolunu sallayarak gezersin, ciceklerle karsilanirsin, rahatca is bulabilirsin.

sehit isen kurtulmussundur kemiklerinin sizlamasi disinda bir aci duymazsin,

gazi isen ne hastane bakar sana ne devlet bakar, 3 kr gazi maasi ile gecinmeye calisir bu durumu gordukce kahredersin, elinden birsey gelmez.

asker isen gozyaslari ile izlersin,

polis isen emir gelmedigi icin sadece beklersin,

vatandas isen oy icin aldigin komurle isinan sobanin ustunde oy icin aldigin bakliyatla yemegini hazirlarken izledigin bu haberlere bakip

"nasil bu hale geldik" dersin

underzero

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    artık açık açık nefret besliyorum... bunlara oy verenlerin aklını s...yim.. bide şaka gibi dağlıca baskınının yıldönümüne denk getirmişler. taşşak geçiyorlar taşşak. bu aptal halkla, bu cahillerle. sonra çıkıp 2 tane din martavalı uydursa bütün oylar tekrar ona. Allah belanızı versin.

sen devam et sanal alemde  ultraASKERlik yapmaya , nede olsa pkk larla savaşan sen değilsin.

Bu kararların hepsi Milli Güvenlik Kurulunsa saatlerce tartışmalarla , aıl fikir alışverişi ile veriliyor.Sadece Ak Partinin kararları değil bunlar.

Bakın bira z kafnızçalışsın , biraz olsundüşünün ,  İsraille ilgili bir ityatroyüzünden sincanda tank ytürüten  ordu , sizin gibi vatanın saıldığını düşünse 50 defa yürütmştü şimdi tankları.Vtanı bir tek siz sevmiyoprsunuz.Bekara karı boşamak kolay ya , siz sanal alemde atıp-tutarak sorunalr çözülür zannediyorsunuz , oysa yıllardır pkk ile savaşan ordu , devlet bu işin atıp-tuıtmakla çözülmeyeceğini çok iyi biliyor.

CumhurBaşkanı Gül Byakalıneden Milli Güvenlik Kuruluna girsin diye tavsiyede bulundu zannediyorsunuz, Byakal da görsün içeride neler tartışılıyor , gelişmeler nele r, ordu bu konuda ne diyor ,öğrensin , boş boş muhalefet etmesin .

neyse siz devam edin sanal alemde söverek memleketi kurtarmaya , gerçek dünyada bu sorunları çözmeye çalışan askelerimiz ve devlet adamlarımız da var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

vatandas isen oy icin aldigin komurle isinan sobanin ustunde oy icin aldigin bakliyatla yemegini hazirlarken izledigin bu haberlere bakip

underzero

O komurle sadece oylarını degıl ulkelerını sehıtlerını sattıklarını yazdıgımızda butun akp cıler tepkı verıp ahkam kesıyordu sımdı neredeler cok merak edıyorum...  Şimdi çıkıp savunsunlar hanı hıcbırı oratada yok... işin ucunda ban olmasa yazacak okadar cok cumle varkı... Kac gundur televızyonu acmamaya haber sıtelerıne denk gelmemeye calısıyorum dayanımayıp okuyunca delırıyorum... Ama ne yazıkkı guzel ulkemın gudulmeye kandırılmaya alısmıs kendısıne bıle saygısı olmayan kısmının yapacagı yıne bellı 

Din iman Türban + 1 Ton kömür 2 Kilo Pirinç =%47

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:

sen devam et sanal alemde  ultraASKERlik yapmaya , nede olsa pkk larla savaşan sen değilsin.

Bu kararların hepsi Milli Güvenlik Kurulunsa saatlerce tartışmalarla , aıl fikir alışverişi ile veriliyor.Sadece Ak Partinin kararları değil bunlar.

Bakın bira z kafnızçalışsın , biraz olsundüşünün ,  İsraille ilgili bir ityatroyüzünden sincanda tank ytürüten  ordu , sizin gibi vatanın saıldığını düşünse 50 defa yürütmştü şimdi tankları.Vtanı bir tek siz sevmiyoprsunuz.Bekara karı boşamak kolay ya , siz sanal alemde atıp-tutarak sorunalr çözülür zannediyorsunuz , oysa yıllardır pkk ile savaşan ordu , devlet bu işin atıp-tuıtmakla çözülmeyeceğini çok iyi biliyor.

CumhurBaşkanı Gül Byakalıneden Milli Güvenlik Kuruluna girsin diye tavsiyede bulundu zannediyorsunuz, Byakal da görsün içeride neler tartışılıyor , gelişmeler nele r, ordu bu konuda ne diyor ,öğrensin , boş boş muhalefet etmesin .

neyse siz devam edin sanal alemde söverek memleketi kurtarmaya , gerçek dünyada bu sorunları çözmeye çalışan askelerimiz ve devlet adamlarımız da var.
    hocam arada boşluk kullanmayı denesen bazı yazdıkların birbirine girmiş ;) yazmışsın yazmaya da bazısı doğru bazısı yanlış hocam! fikir alış-verişi yaptıkları doğru ancak son sözü kim söylemekte akp! mgk dan sadece fikri alınıyor sonra isterse kullanır istemezse kullanmaz...

hocam sen daha kimin neye tepki gösterdiğini anlamamışsın ;) azcık kafanı calıştır da oku! ama okumak için okuma anlayarak oku! 34 pkklıyı asker mi serbest bıraktı? 34 pkklıyının yargılanması için silopiye asker mi cadır kurdu? senin çözümden kastın gelen teröristi direk serbest bırakmaksa, gelen teröristi omuzlarda taşımak onlar için halay cekerek karşılamaksa kimse kusura bakmasın ama sikerim böle çözümü! bu millet bu vatan için ne kanlar döktü! ne şehitler gaziler verdi! pkk dağda ne canlar aldı! bu adamlar boşu boşuna mı canlarından oldu?! ben orda savaşacam teröristler sen orda bağrına basacaksın ve sonrada kalkıp bana cözüm ürettim diyeceksin öyle mi! bi yürü git hocam senin aklın bulanmış...

evet sanal alemde memleket kurtarılmıyor ama realde de bu işlere çözüm arayanları gördük yukarıda çözüm diye önümüze koydukları şeyi anlattık! bu kadar partizan olma kafandaki at gözlüklerini cıkar da olaylara öyle bak ;)

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

student,

o zaman dagdan inen teroristlerin inmelerini, torenlerle karsilanmalarini (devlet eliyle), sonra affedilmeleri, sonra tekrar torenlerle govde gosterileriyle apo posterleriyle pkk sloganlariyla gezip dolasmalarini DESTEKLEYELIM 

yarin is + ev + araba vs de verilir. sosyal statu de kazandirilir.

gaziler 3 kurusa yasamalari dayatilirken

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

underzero

O komurle sadece oylarını degıl ulkelerını sehıtlerını sattıklarını yazdıgımızda butun akp cıler tepkı verıp ahkam kesıyordu sımdı neredeler cok merak edıyorum...  Şimdi çıkıp savunsunlar hanı hıcbırı oratada yok... işin ucunda ban olmasa yazacak okadar cok cumle varkı... Kac gundur televızyonu acmamaya haber sıtelerıne denk gelmemeye calısıyorum dayanımayıp okuyunca delırıyorum... Ama ne yazıkkı guzel ulkemın gudulmeye kandırılmaya alısmıs kendısıne bıle saygısı olmayan kısmının yapacagı yıne bellı 

Din iman Türban + 1 Ton kömür 2 Kilo Pirinç =%47

o zamanlar destekciler cikip "sosyal devlet geregi" diyorlardi,

bize kursun SIKAN, askerimizi, polisimizi, vatandasimizi sehit eden pkk lilari affetmek, bizim vergilerimizle solen hazirlamak, krallar gibi karsilamak da sosyal devlet anlayisi olsa gerek.

bulent arinc ne demis

"Bülent Arınç, Türkiye'ye dün gelenler arasında bulunanlardan birinin bugün macerasını okuduğunda çok üzüldüğünü dile getirdi"

acaba askerimize de ayni gozle bakiyormudur ? hic sanmiyorum. 

durmak yok pkk ya destege devam. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek
    küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.yapcakları açılımın ta a.goyim

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

student,

o zaman dagdan inen teroristlerin inmelerini, torenlerle karsilanmalarini (devlet eliyle), sonra affedilmeleri, sonra tekrar torenlerle govde gosterileriyle apo posterleriyle pkk sloganlariyla gezip dolasmalarini DESTEKLEYELIM 

yarin is + ev + araba vs de verilir. sosyal statu de kazandirilir.

gaziler 3 kurusa yasamalari dayatilirken

herhalde desteklicez hocam! şöyle bir bak etrafa destekleyenler kral desteklemeyip karşı cıkanlar ergenekoncu! bu millete az bile daha beter etsinler! iş işten geçti zaten...

ev iş araba vs. sosyal statü tabiki kazandırılacak hocam bu adamlar dağdan boşa mı indiler... gazi ne ya gazi de kimmiş! aç kalsınlar alışkınlar! akıllları yok mu kardeşim dağa cıkıp inselerdi kral gibi yaşasalardı...

askerden soğutmak yasak ya bu ülkede bu akpnin ve dtp nin şuanki politikası ne hocam? doğuda görev yapan adamın psikolojisi ne? adam askerden soğumasın da ne yapsın? o orda kovalicak canını ortaya koyacak sende o kovalanan adamı burda krallar gibi yaşatacaksın...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 9447 Toplam Mesaj: 61