Sözcü Gazetesinin Manşeti!
-
hala anlamak istemeyen arkadaşlar... söylemek istedigim su ki; yok olan pkk degildir, Türk halkının onuru gururu şerefidir... buna ses çıkarmayıp altında iyi niyet arayan insanın ya aklından zoru vardır yada polyanna cumhuriyetinde yaşıyodur. öyle birşey YOK
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
hala anlamak istemeyen arkadaşlar... söylemek istedigim su ki; yok olan pkk degildir, Türk halkının onuru gururu şerefidir... buna ses çıkarmayıp altında iyi niyet arayan insanın ya aklından zoru vardır yada polyanna cumhuriyetinde yaşıyodur. öyle birşey YOK
-----------------------------ya da tayyip hayranıdır.
-
Arabın zihniyeti budur.Filistin tarihini okuyanlar bizimde şuan Filistinin geçtiği adımlardan geçtiğimizi görürler.Yugoslavya tarihini okuyanlar bizimde Yugoslavya ile adım adım aynı plana maruz kaldığımızı görürler.
Araba parayı,ekmeği birde karıyı gösterirsen yeter,vatanmış,milletmiş umurlarında olmaz.
İşler kızışıyor , Kürtler yanlış oynuyor ve bu yanlış oyunun faturasınıda kanla öderler.Gelişmeler bunu gösteriyor.
-
Acaba "HEPİMİZ PKKLIYIZ" desek bizede ev araba verıp otobuslerın uzerınden gul attırılarmı? Bu bahane ıle adam öldürüp güneydeki gümrük kapısından bende pkklıyım desem affolurmuyum?Bosuna calısı0p ugrasmayalım cıkalım daga sonra gelelım bız ıs verın dıye dıyelım devlet memuru olalım. Sımdı gıngılın tekı cıkar abatma ne alaksı var derse sasırmam! zaten hep ne alakası var sosyal devlet dıye dıye bu ulkenın bu hale gelmesıne sebep oldular... madem bu durum bazı arkadaslar ıcın sorun degıl bu dagdan ınen askadasları koyunlarına alıp yatsınlar ıs versınler... Bır kuduz kopeyı bahcene alırsan enınde sonunda senıde ısırır bunu sakın unutnmasınlar...
-
e yuh artık
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
bence çevremizdeki kürtleri tespit etmeye başlayalım , komşudur bakkaldır ...
aklımı okudun - yakındır!
-----------------------------tespit etmeme gerek yok oturduğum yer %99,9 kürt =)
ben bu tesbiti onun için dememiştim :) neyse,sonra tepki çekmeyelim :) herşey zamanla... -
Zaman Bu Zamandır Artık Hiç Birşeye Eyvallah Çekilmeyecek!!!!!!!!!!!!!!! UYAN TÜRK OĞLU UYAN
-
Ya abicim bu Sozcu gazetesi Dogan grubunun degil mi ? Eger oyleyse milletle muthis tasak geciyorlar.
Hem hukumet hem de Medya patronlari
Bu arada Milliyet gazetesi gotu ile takip ediyor gundemi.
-
bu ülkede acilen akp+dtp+pkk birleşiminden kurtulunması için milli güçlerin birliği yani ikinci bir "kuva-i milliye" hareketi gereklidir
-
bence çevremizdeki kürtleri tespit etmeye başlayalım , komşudur bakkaldır ...