Sözde Kapalılara Bi Fotoda Benden ..
-
TaNeR paylaştığın şiir güzelmiş hacı saol... Genelde şiir sevmem ama bu adamın şiiri baya güzelmiş.
Benimsedim adamın düşüncesini bende bu tarz bi adamım, hani ibadetlerimi belki çok yapmıyorumdur, zararım dokunmaz kimseye...
-
bu karı gencligini yasamak istiyo xD bişeyler eksik kalmıs hayatında sanki
aytekın sana katılıyorum :D
-
tipde yok amk
-
öncelikle belirtmek isterim resmi koyarken sahşın yüzünü maskemen gerekir etik olanda budur,
bu arada compu hoca ucundan azcık gorseydık su dekolte resımlerı ;D
-
bari gozlere bant cekseydin, ne bileyim sonucta cana zarar gelmesin...
-
bence de en azından gözlerini kapatsaydn keşke..
-
Vur babam vur..durma vur çek bir taraflara :S kaçıncı kez muhabeetı yapılıyor bılmıyrum kı ne acanlar bıktı su konuyu ne de msj yazanlar ayıptr be arkadaslar gunahtır..cımbızla bulup cekıyorsunz herseyi..
-
o nargileyi öyle kavramıs ki insanın aklına kötü seyler getiriyor xD
Töbe töbe tüh tüh:D
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------
Vur babam vur..durma vur çek bir taraflara :S kaçıncı kez muhabeetı yapılıyor bılmıyrum kı ne acanlar bıktı su konuyu ne de msj yazanlar ayıptr be arkadaslar gunahtır..cımbızla bulup cekıyorsunz herseyi..
-----------------------------
kimse turbanlilarin hepsi böyle demedi.. ama cogu ya penguendeki gibi hukumet yalakasi v.s ya da aile baskisi sonucu kendi istegi olmadan takıyor... ortaya da böyle sonuclar cikiyor.. neler gordum hocam bnde.. bnm utandgm durumlarda sözde turbanlı (!) hanımefendi neler neler yapıyor..su iki resimdekinin icinde bi duzgun niyet oldugunu söyleyemez...
-
ne rezil bişey bu böyle.