Sözde Kapalılara Bi Fotoda Benden ..
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle belirtmek isterim resmi koyarken sahşın yüzünü maskemen gerekir etik olanda budur,
bu arada compu hoca ucundan azcık gorseydık su dekolte resımlerı ;D
-----------------------------
he valla hocam çok süper olur :) -
HolyReform bunu yazdı:
Android bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle belirtmek isterim resmi koyarken sahşın yüzünü maskemen gerekir etik olanda budur,
bu arada compu hoca ucundan azcık gorseydık su dekolte resımlerı ;D
he valla hocam çok süper olur :)
-----------------------------şimdi bende isteyecem bu sefer tahribattaki sapıklar diye bi konu açarlar :D hani olursada çok makbüle geçer:D:D:D
-
yazık hale bak, ya kapanma yada gerçek anlamda kapanki adam desinler altı şişane üstü keşane derler bunun gibilere.
aile baskısı,
iktidar yalakalığı,
mahelle baskısı,
bu üçünden biri.
-
Fotoğrafta olağanüstü bir durum göremedim. Tartışma konusu kapalı bir bayanın içki içmesiyse, insanlar gerçekten boş şeylerle vakit geçiriyor demektir.
-

bu resimde tbt bir konuda vardi ordan buldum:D
-
Martech bunu yazdı:
bu resimde tbt bir konuda vardi ordan buldum:D
fazla bi dekoltesi yok :) ama en bastaki hatun saglam biişiye benziyo ... -
ComputerWolf bunu yazdı:
Bende feysten bi hatunla tanistim , face de turbanli bacimiz , msn de dekolte fotolarini koyuyor , bana gonderiyor.Yayinlamam dogru olmaz...Tabi buda her turban takana mal edilecek bir durum degil.Zaten kimseninde bu sekilde bi amaci yok ...niyeti bozuklar.
-----------------------------Şunu herkes bi anlayabilse
-
Götüüür :) yarasın bacım türbanını sevsinler :)
-
TaNeR bunu yazdı:
tipe come =) erken yaşta matureleştirmediklermizdenmisinizmatureleştiremediklermizdenmisiniz :P
tipe come ahahhahahahahhaha :D:D:D -
Şu konuları konuşmaktan bıkmadınız ben görmekten bıktım a.q size ne içerse içsin size mi içiyo a.q bi alıp veremediğiniz mi var anlayamıyorum. Sonuçta bi insan bu. Bunları konuşunca kendi aranızda tatmin mi oluyosunuz anlamıyorum.