Sözsüz Hareketli Müzik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

türünün en iyilerinden bana göre

http://www.youtube.com/watch?v=7Me2k7uro2E

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam k.bakma ama ben en iyisi gibi bişey göremedim adam sampleın üzerine atmış kickleri clapleri geçmiş sıradan bişey

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

off amelie yaaa 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

off amelie yaaa 

çok muhteşem bi film :D DVDsini alıp arşivlicem

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam k.bakma ama ben en iyisi gibi bişey göremedim adam sampleın üzerine atmış kickleri clapleri geçmiş sıradan bişey

sende önerde dinleyelim hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

kanki dassak gecmiyon demi lan :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yıllardır elim, kolum olmuştur bu adam ve melodileri. Gece uyurken, proje çizerken, keyif esnasında dinler dururum. Tüm albümleri vardır, kulağım her şarkısına aşinadır ancak, hiçbirinin adını bilmem. Bu, şu, o demeden, oturup her şarkısı dinlenir, tabii dinlemeyi bilen bilir.

Benim yine de birkaç önerim olsun;

-Les Retrouvailles

-La Jetee

Mesela bu iki melodi özellikle liste sırasına göre dizilip ard arda dinlendiği zaman, sanki birbirinin parçasıymış gibidir ve bana her dinlediğimde bir Türk ezgisi hatırlatır.

-Plus D'hiver

Melodi ve seslendiren bayanın sesi birbirine çok yakışıyor. Kadının sesi öyle çok güzel değil, hatta güzel bile değil ancak, bu melodi ile başka ses olmaz hocam, olmaz.

-Rue De Cascades

Özellikle internetteki live performansını izlemeli ve dinlemelisin. İlk bölümün ardından bir elinde akordeon, diğer elinde piano ile öyle bir girer ki melodiye, bir anda ortaya çıkan soliste aşık olursun anında. Onun da sesi kötüdür bak. Bu adam güzel ses seçmiyor, melodiyi tamamlıyor sadece.

-Le Matin

Tiersen ve piano bir araya geldiği zaman, bence en güzel parçası budur. Gerçekten de içinde duygu vardır. Yani birşeyler mahfolmuş, birileri gitmiş veya birileri ölmüş, ondan sonra ortaya çıkmış olmalı. Eminim.

-La Valse des Monstres

Çok eğlenceli ve aynı zamanda çok buruktur. Haftanın son günü dinlenir, bir işi başarı ile tamamladığın zaman veya karın seni sabah öperek uğurladığında dinlenir. Yani anlayacağın, mutluyu daha mutlu eder, hüzünlüyü ise daha hüzünlü.

-Pas si Simple

Bu şarkı, Tiersen'in gerçekten de var olan her obje ile müzik yapabileceğini kanıtlar niteliktedir. Şarkı, bir daktilonun tuş sesleri ile başlar ve Tiersen'in hayal gücü ile birleşir.

Bu kadar yeter sanırım. Sitede bir Yann Tiersen seven görmek güzel. Akşamın güzel geçsin.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

http://www.youtube.com/watch?v=HiaOFOMPOBc

izzmarit tarafından 01/May/14 01:23 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

off amelie yaaa 

ve etkilendiğim sahnesini facede duvarımda paylaşmıştım... ne filmdi ama

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151092700178002&set=vb.675268001

aliyk tarafından 01/May/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

daha önce de dinlemiştim müthiş gerçekten

nazi: tavsiyelerin için sağol hocam

marad10a tarafından 01/May/14 03:19 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

o değil de sözsüz hareketli müzik diye bi kategori yok, ve dalga geçmiyorum keşke tüm kategoriler böyle isimlerle anılsa. adam pop diyor nedir belli değil, fantazi müzik diye bişey var ya. biz kırmızı noktalı programlarla büyüdük, fantazi diyince aklıma seksten başka bişey gelmiyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2300 Toplam Mesaj: 14