Sözsüz Hareketli Müzik
-
surdaki parcalari bi ara dinleyim.
-
Prometheus bunu yazdı
o değil de sözsüz hareketli müzik diye bi kategori yok, ve dalga geçmiyorum keşke tüm kategoriler böyle isimlerle anılsa. adam pop diyor nedir belli değil, fantazi müzik diye bişey var ya. biz kırmızı noktalı programlarla büyüdük, fantazi diyince aklıma seksten başka bişey gelmiyor.
o zamanlarda saksafon gördüğümüz yerde kanalı değiştirirdik.
çünkü ne zaman saksafon çalmaya başlasa kırmızı jartiyerli bir hatun soyunmaya başlardı.
ve biz utanmaktan bir hal olurduk.
ah gençliğim ah.
-
Prometheus bunu yazdı
o değil de sözsüz hareketli müzik diye bi kategori yok, ve dalga geçmiyorum keşke tüm kategoriler böyle isimlerle anılsa. adam pop diyor nedir belli değil, fantazi müzik diye bişey var ya. biz kırmızı noktalı programlarla büyüdük, fantazi diyince aklıma seksten başka bişey gelmiyor.
NaZi_ tarafından 01/May/14 17:11 tarihinde düzenlenmiştir
Bu biraz da anlatmaya çalışmakla ilgili bir durum. İzlenecek bir film ararken ''vurdulu - kırdılı'' tabiri kullanan insan ile aynı cehalete çıkıyor. Cehalet demeyelim de kendini ifade ederken özgür olan birey diyelim. Olması gereken dersek ya da birşeylerin zorunlu kalınarak ifadesi ile ''klasik müzik'' tabii ki.
Bu söylediğine örnek olarak, koca bir tezatı oluşturan bir müzisyen biliyorum. Parov Stelar. Bu adam bir club DJ'i ve eski Jazz plakları ile yeni jenerasyon müzikler yapıyor. Dinledikten sonra herhangi bir şekilde kategorize etmek imkansız fakat, beklerim, olur da eden olur pekaala.