Sözsüz Hareketli Müzik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    surdaki parcalari bi ara dinleyim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

o değil de sözsüz hareketli müzik diye bi kategori yok, ve dalga geçmiyorum keşke tüm kategoriler böyle isimlerle anılsa. adam pop diyor nedir belli değil, fantazi müzik diye bişey var ya. biz kırmızı noktalı programlarla büyüdük, fantazi diyince aklıma seksten başka bişey gelmiyor.

o zamanlarda saksafon gördüğümüz yerde kanalı değiştirirdik.

çünkü ne zaman saksafon çalmaya başlasa kırmızı jartiyerli bir hatun soyunmaya başlardı.

ve biz utanmaktan bir hal olurduk. 

ah gençliğim ah.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

o değil de sözsüz hareketli müzik diye bi kategori yok, ve dalga geçmiyorum keşke tüm kategoriler böyle isimlerle anılsa. adam pop diyor nedir belli değil, fantazi müzik diye bişey var ya. biz kırmızı noktalı programlarla büyüdük, fantazi diyince aklıma seksten başka bişey gelmiyor.

Bu biraz da anlatmaya çalışmakla ilgili bir durum. İzlenecek bir film ararken ''vurdulu - kırdılı'' tabiri kullanan insan ile aynı cehalete çıkıyor. Cehalet demeyelim de kendini ifade ederken özgür olan birey diyelim. Olması gereken dersek ya da birşeylerin zorunlu kalınarak ifadesi ile ''klasik müzik'' tabii ki.

Bu söylediğine örnek olarak, koca bir tezatı oluşturan bir müzisyen biliyorum. Parov Stelar. Bu adam bir club DJ'i ve eski Jazz plakları ile yeni jenerasyon müzikler yapıyor. Dinledikten sonra herhangi bir şekilde kategorize etmek imkansız fakat, beklerim, olur da eden olur pekaala.

NaZi_ tarafından 01/May/14 17:11 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 14