Spacex İnsanlı İlk Görevini Gerçekleştiriyor (30 Mayıs'a Ertelendi)
-
jargonphp bunu yazdı
Hocam konu harika bir konu fakat barış özcan ismini duyunca aklıma geldi. Barış özcan neden Türkiyeye gelmiyor ? Senelerdir gelmedi 1 günlük bile uğramadı farkındamısınız ?
Hocam terör örgütünün başıydı herhalde. Öyle okuduydum bir yerde. İnsanları alıp akıl fikir dağıtıyormuş. Bazılarına yeni yeni ufuklar bile açıyormuş. Bu nasıl bir örgüttür? Hiç mi utanması yok. Şayet bizim muvaffakiyet ülkemizde düşünce kelimesini bile ağza almak terörizm başlangıcı. Tabii bu ülkeye gelemez gelirse köküne kibrit suyu dökeriz. Şakamız yok bu örgüt başını yakarız mahvederiz ^^
-
myblackworldweb bunu yazdı
Çünkü altın çocuk projesinden...
https://eksisozluk.com/altin-cocuklar--1172631
şöyle bir şey buldum. Küçük çocukların kendi istekleriyle projede yer alamadıklarından, aileleri yüzünden orada yer aldıklarından ve dolayısıyla bu yüzden müzik eşliğinde islami tekerlemeler üretmelerinden dolayı proje yerilmiş. Bununla mı alakalı bir durum?
Şayet küçük çocuklar ailelerin dinleriyle büyürler. Bu engellenemeyecek boyutta denilebilir. Bu projeyi bu konuda neden eleştirdiklerini anlamadım. Fetö ile alakalıysa anlarım.
-
canlı yayın başladı ilk mesaja ekledim
-
Barış Özcan'ın yayını çok donuyor.
-
yattı
cumartesine tr saati 22:22 uğursuz numaralar o roket havada patlar
-
Hava koşulları nedeniyle iptal edilmiş. O kadar uğraştılar :)
-
Başlığı gerçekleştiremiyor olarak değiştirebilirsiniz.
-
iptal oldu mk
-
-
zaten en başında demişlerdi bugün fırlatma ihtimalimiz 50% diye