Spacex İnsanlı İlk Görevini Gerçekleştiriyor (30 Mayıs'a Ertelendi)
-
SpaceX Dragon uzay aracıyla Uluslararası Uzay İstasyonu'na bağlanma simülatörü
adeleks tarafından 30/May/20 23:26 tarihinde düzenlenmiştir
-
Kumanaga bunu yazdı
NASA'nın YouTube canlı yayınını 1.9milyon kişi canlı izliyor. Acunun yanına aldığı 6gereksiz insanı İnstagram'dan canlı olarak 3milyon kişi izliyor.
Hiamnsk deyip, bi yandan da tebessüm ediyorum..
Ula bi tane kanal da normal yayınını kesip, şu Fırlatmayı yayınlamaz mı yâ.,
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
NASA'nın YouTube canlı yayınını 1.9milyon kişi canlı izliyor. Acunun yanına aldığı 6gereksiz insanı İnstagram'dan canlı olarak 3milyon kişi izliyor.
Hiamnsk deyip, bi yandan da tebessüm ediyorum..
Ula bi tane kanal da normal yayınını kesip, şu Fırlatmayı yayınlamaz mı yâ.,
NTV harici bir kanal göremedim ben baya gezdin de kanalları.
Bu kadarız işte.
-
1234567B bunu yazdı
Çok sönüktü. Pandemiden heralde.
Çok normal bir şey olduğu için hocam rusya zaten sürekli insan gönderiyor bunun tek önemi özel şirketin yapmış olması.
-
Cayan bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Çok sönüktü. Pandemiden heralde.
Çok normal bir şey olduğu için hocam rusya zaten sürekli insan gönderiyor bunun tek önemi özel şirketin yapmış olması.
Amerika icin aslinda cok daha onemli hocam. Uzun zamandir kendi topragindan astranot gondermiyordu. Simdi bunu Amerika'li bir sirket yapacak, Rus'lar degil.
-
Aslında bakarsan yörüngeye çıkmak çok pahalı değil ama Türkiye ekonomisyle bakınca bize uzak şeyler.Uzaya çıkmak isteyip 500milyon doları verecek birdünya adam var.Uzay turizmi başlarsa spacex birçok ülke ekonomisinde daha fazla gelire sahip olur.Smilatörü denedim geçemedim geçen varmı.
-
Roketin gemiye inişini göremedik Elon bizi kandırıyor : )
-
Nautilus bunu yazdı
Roketin gemiye inişini göremedik Elon bizi kandırıyor : )
https://twitter.com/ReadUseful_Site/status/1266985372698865665
-
Kumanaga bunu yazdı
NASA'nın YouTube canlı yayınını 1.9milyon kişi canlı izliyor. Acunun yanına aldığı 6 gereksiz insanı İnstagram'dan canlı olarak 3milyon kişi izliyor.
NASA astronotu olmak, uzaya gidecek paraya sahip olmak , uzay ile ilgili konuları merak etmek bir azınlığın sahip olduğu ayrıcalıktır. Survivorda yarışmacı olmak için ihtiyacın olan şey sadece ..................... olmaktır.
6 gereksiz insandan biri olmak daha olası. 3 milyon kişinin %70i başvurmuştur o yarışmaya. -
Kenetlenme başarı ile gerçekleşti. 19:45'te roketin kapıları açılacak ve bir aksilik olmazsa 20:15'te astronotlar Uluslararası Uzay Üssüne giriş yapacak.