Spartacus Gods Of The Arena | Her Hafta Güncel
-
altyazı çıktı.
-
5. bölüm silinmiş yine.
-
Bölüm 6 eklendi.
Bu hafta geç ekledim, gece kalkmadım :) kazanç durumlarım iyi olucna hafiften şeyim kalktı gece dizileri anlık vermedim.
-
hotfile yok mu ya
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Bölüm 6 eklendi.
Bu hafta geç ekledim, gece kalkmadım :) kazanç durumlarım iyi olucna hafiften şeyim kalktı gece dizileri anlık vermedim.
-----------------------------
ben torrentleechte çıkar çıkmaz indirip ratio kasmak için seed etmeye basladim :D sabah 6 da kalktım, bu arada, hani hotfile ? :D ben kasarım hotfile, bişe olmaz felan diyordun ama alternatiflerde göremedim :) -
cuneyd bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
Bölüm 6 eklendi.
ben torrentleechte çıkar çıkmaz indirip ratio kasmak için seed etmeye basladim :D sabah 6 da kalktım, bu arada, hani hotfile ? :D ben kasarım hotfile, bişe olmaz felan diyordun ama alternatiflerde göremedim :)
-----------------------------Hocam yeni 2 hesap daha açtım, gene ban yedim. Gene açtım gene ban yedim. Senin ananı avradını dedim bıraktım :) O yüzden hotfile elveda dedim.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
Bölüm 6 eklendi.
ben torrentleechte çıkar çıkmaz indirip ratio kasmak için seed etmeye basladim :D sabah 6 da kalktım, bu arada, hani hotfile ? :D ben kasarım hotfile, bişe olmaz felan diyordun ama alternatiflerde göremedim :)
-----------------------------Hocam yeni 2 hesap daha açtım, gene ban yedim. Gene açtım gene ban yedim. Senin ananı avradını dedim bıraktım :) O yüzden hotfile elveda dedim.
ehehehe :D anladım hocam, iyi kazanclar :) -
altyazı ne zamana çıkıyor genelde saat kaç gibi
-
7-8 gibi çıkar herhalde alt yazı.
-
biri 6 bölümü hotfile a upload edebilirmi zahmet olmazsa :)