Spartacus Gods Of The Arena | Her Hafta Güncel
-
çektim ikinci bölümü, izledim. güzeldi.
-
adam nasıl tuvaletini yapıyor taharetleniyor gördünüz mü la:/ bu romalılar pislik aq ama luci hariç:d
-
çiziğin kralı.. iki bölümü de çektim, akşama izlerim sağol varol hoca.
-
Spartacus cuma günü yayınlanıyor değil mi ?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Spartacus cuma günü yayınlanıyor değil mi ?
-----------------------------Evet cuma hacı, cumartesi sabahıda (geç bir şekilde) :) torrentlere düşüyor.
-
neden geç düşüyor?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
neden geç düşüyor?
-----------------------------Bende anlam veremedim, o kadar sağlam release olmasına rağmen hiçbiri bu diziyi vermiyor. Hdtv releaselerine dikkat edersen sys ve fever. Gerçi fever iyi ve hızlıdır ama genelde 720p convert edip verir. Haliyle bu dizinin 720p side çok geç düşüyor. Belki ülke saatine göre geç veriliyordur, haliyle sex ve cinsellik içeren sahneleri olduğu için gece yarısından sonra veriyorlar ise geç düşmesi normal.
Tahminim bu hafta ve sonrakilerde böyle olacak.
-
spartacus hergun ciksin
-
7-19 bunu yazdı:
spartacus hergun ciksin
-----------------------------aynen 10 bölüm ardarda bile izlerim :D ama sex sahneleri gereksiz geliyor bana artık bu filmdeki gladyatör dövüş stillerini felan hiçbir filmde göremedim arkadaş çok gerçeksi.Bir de gladyatörlerin özel dövüş stilleri, duruşları felan çok iyi ayarlamışlar mesela Crixusun sürekli çapraz yaparak girmesi girmesi gibi Barcanın duruşu.. sevdim agalar bu diziyi :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
neden geç düşüyor?
-----------------------------amerikanın oyunu.
yani film amerikada oynuyor ondan:D
şaka tabi ya amharikan saatiyle saat 11 de bitiyor aradaki 8 10 saatlik farkı hesaba katarsak normal gibi görünüyor.