Spartacus Suz Kaldık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Kanser yüzünden başrolü bırakıyor

ABD televizyonlarında erotizmin sınırlarını zorlayan sahneleriyle büyük yankı uyandıran Spartacus: Blood and Sand dizisinin başrol oyuncularından Andy Whitfield kanserle mücadelesi nedeniyle yapıma veda ediyor.

Andy Whitfield'a geçen Mart ayınhda kanser teşhisi konulmuştu. Dizinin yapımcısı Starz Network haziranda yaptığı açıklamada aktörün iyileştiğini ve ekim ayında yeniden çalışmaya başlayacağını duyurmuştu. Ancak kanser nüksedince bütün planlar da alt üst oldu.

36 yaşındaki aktör konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Böylesine sıradışı bir projeden ve birlikte çalıştığım insanlardan ayrılmak zorunda kalmak benim için büyük bir hayal kırıklığı. Sanırım bu benim ve ailem için bir başka sıradışı yolculuğa çıkma zamanı" diye konuştu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dizinin bir fan ı olarak çok üzüldüm ancak seri devam etmeli bence onun yerine geçebilecek en iyi kişi 

Sam Worthington 

033_clash_titans--300x300.jpg%20%28300×300%29

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

bence başrole sürpriz tanıdık ünlü bi isim getirmeliler anca yeni bi heyecan yaratyıp izleyici kaybı yaşamazlar yoksa çok büyük bi bölümü diziden soğuyup izlemez bi daha

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

üzüldüm. ddizi güzeldi bee :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sam wort...iyi bir aday ama bence kimsenin beklemediği birini getirecekler :) amk dizisi bi başlamadı gitti saten :|

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

I-na-na-mi-yo-rum:|

Vay bee.

I find your lack of faith disturbing.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Diziye yeni başladım 6-7 bölümünü devirdim ilk 3 gün içinde.Merak ettiğim ikinci sezon hiç mi çekilmedi yoksa çekilirken mi hastalığa yakalandı ne oldu fanları bilir :)

Asla Asla Deme. . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Humerus bunu yazdı:
    -----------------------------
    Diziye yeni başladım 6-7 bölümünü devirdim ilk 3 gün içinde.Merak ettiğim ikinci sezon hiç mi çekilmedi yoksa çekilirken mi hastalığa yakalandı ne oldu fanları bilir :)
    -----------------------------

1. sezonun sonuna dogru hastalandığı için daha uzun sürmesi gereken 1.sezonu erken bitirdiler

2.sezon daha hiç çekilmedi dedikodulara göre o iyileşirse kendini toparlayana kadar 2.sezonun ilk bölümleri 1. de beraber savaştığı gladyatörlerin

gençliklerini ve oraya nasıl düştüklerini anlatıcaktı 

hepimiz 2 yi bekliyoruz ancak malesef daha da gecikecek gibi 

orjinal spartacus a göre dizinin senaryosu biraz farklı değişik bir tadı var heran herşey olabilir 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

haddddii yaaa üzüldüm çok iyi adamdı o rol için yerine en az onun kadar birini getirmeleri lazım ya.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

300 Spartalıdanın Leonidası gerard butler tam bu dizinin adamı bence

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Umarim dizi bitmez. Cunku izleyeceklerim listesindeydi..Henüz indirmedim ama güzel bi diziye benziyordu :|

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5132 Toplam Mesaj: 36