Spartacus Suz Kaldık
-
Kanser yüzünden başrolü bırakıyor
ABD televizyonlarında erotizmin sınırlarını zorlayan sahneleriyle büyük yankı uyandıran Spartacus: Blood and Sand dizisinin başrol oyuncularından Andy Whitfield kanserle mücadelesi nedeniyle yapıma veda ediyor.
Andy Whitfield'a geçen Mart ayınhda kanser teşhisi konulmuştu. Dizinin yapımcısı Starz Network haziranda yaptığı açıklamada aktörün iyileştiğini ve ekim ayında yeniden çalışmaya başlayacağını duyurmuştu. Ancak kanser nüksedince bütün planlar da alt üst oldu.
36 yaşındaki aktör konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Böylesine sıradışı bir projeden ve birlikte çalıştığım insanlardan ayrılmak zorunda kalmak benim için büyük bir hayal kırıklığı. Sanırım bu benim ve ailem için bir başka sıradışı yolculuğa çıkma zamanı" diye konuştu. -
dizinin bir fan ı olarak çok üzüldüm ancak seri devam etmeli bence onun yerine geçebilecek en iyi kişi
Sam Worthington

-
bence başrole sürpriz tanıdık ünlü bi isim getirmeliler anca yeni bi heyecan yaratyıp izleyici kaybı yaşamazlar yoksa çok büyük bi bölümü diziden soğuyup izlemez bi daha
-
üzüldüm. ddizi güzeldi bee :D
-
sam wort...iyi bir aday ama bence kimsenin beklemediği birini getirecekler :) amk dizisi bi başlamadı gitti saten :|
-
I-na-na-mi-yo-rum:|
Vay bee.
-
Diziye yeni başladım 6-7 bölümünü devirdim ilk 3 gün içinde.Merak ettiğim ikinci sezon hiç mi çekilmedi yoksa çekilirken mi hastalığa yakalandı ne oldu fanları bilir :)
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
Diziye yeni başladım 6-7 bölümünü devirdim ilk 3 gün içinde.Merak ettiğim ikinci sezon hiç mi çekilmedi yoksa çekilirken mi hastalığa yakalandı ne oldu fanları bilir :)
-----------------------------1. sezonun sonuna dogru hastalandığı için daha uzun sürmesi gereken 1.sezonu erken bitirdiler
2.sezon daha hiç çekilmedi dedikodulara göre o iyileşirse kendini toparlayana kadar 2.sezonun ilk bölümleri 1. de beraber savaştığı gladyatörlerin
gençliklerini ve oraya nasıl düştüklerini anlatıcaktı
hepimiz 2 yi bekliyoruz ancak malesef daha da gecikecek gibi
orjinal spartacus a göre dizinin senaryosu biraz farklı değişik bir tadı var heran herşey olabilir
-
haddddii yaaa üzüldüm çok iyi adamdı o rol için yerine en az onun kadar birini getirmeleri lazım ya.
-
300 Spartalıdanın Leonidası gerard butler tam bu dizinin adamı bence

-
Umarim dizi bitmez. Cunku izleyeceklerim listesindeydi..Henüz indirmedim ama güzel bi diziye benziyordu :|