Spartacus Suz Kaldık
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
Bi link verim la...
-----------------------------komple sezonu istiosan vereyim blu ray olarak yada sadece xx sahneleri mi istiosn ?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------şu filme habire sikişiyolar demeyin amk bu filmdeki gladyatör dövüşü, roma ruhu başka nerde var sırf sikişiyolar dövüşüyolar diyip geçiyolar ayar oluyorum.
-----------------------------Millet çevirip çevirip o sahneleri izlediği için full ondan zikiş diyorlar.
Full izlemiyorlar heralde :F
İşi bitince filmde bitiyor :D
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
Filmin linkini verin la...
-----------------------------tamam hacı örnek geliyo sana uplaod ediyorum bi bölümün bi parçasını :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------şu filme habire sikişiyolar demeyin amk bu filmdeki gladyatör dövüşü, roma ruhu başka nerde var sırf sikişiyolar dövüşüyolar diyip geçiyolar ayar oluyorum.
-----------------------------hehe hacı haklısın wala o karısının öldüğü sahne hala aklımda o an insanın aklına seks mi gelir ,)) ama adamlar işi bilio en çok sewilen sawaş we sewişme sahneleri bide görsellik ii ama o kraliçeye paso ayar oluorum ,)
-
Animelerin dışında bi dizi izliyorduk onunda elemanı hastalandı, dexter izliyordum oda hastalandı. N oluyor arkadaşım bu Amerika'lılara. Chuck ta hastalanırsa isyan edicem valla...