Spartacus'dan Sonra İzlenecek Yabancı Dizi?
-
Arkadaşlar dün spartacus 1. sezonu bitirdim ikinci sezon ocakta deniyor ama adamımız kansermiş onun yerine başkası oynayacak falan filan ocağa kadar idare edebilecek bir dizi arıyorum Spartacus gibi birşeyler olursa iyi olur gerçi bol savaş sahnesi falan...
-
Spartacus gibi bir dizi yok konu benzeliği bakımından ama savaşlı bir şeyler istiyorsan The Pacific var
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
Spartacus gibi bir dizi yok konu benzeliği bakımından ama savaşlı bir şeyler istiyorsan The Pacific var
-----------------------------Eski çağı canlandırması(ki olmayadabilir) ve bolca savaş, kahramanlık olması yeterli sanırım.
-
The.Walking.Dead süperrrr
-
Eğer izlemediysen Band Of Brothers i tavsiye ederim.
-
feish bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Eski çağı canlandırması(ki olmayadabilir) ve bolca savaş, kahramanlık olması yeterli sanırım.
savaş,kahramanlık istiyorsan The Pacific'i tavsiye ederim. -
The Pacific i izledim tirt geldı bıraz kardeşler takımı ıse her yonden efsanedır benım ıcın tavsiye ediyorum
-
OveRTaX bunu yazdı:
feish bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
savaş,kahramanlık istiyorsan The Pacific'i tavsiye ederim.
-----------------------------Tamam. Diğer filmleride inceleyip birini seçmem gerekecek ya da sırayla hepsini bitiririm :)
-
bence breaking bad de çok iyi onada bi bak istersen
-
HULALOT bunu yazdı:
bence breaking bad de çok iyi onada bi bak istersen
-----------------------------breaking bad gibi konusu olan dizi de yoktur piyasada bak onada
-
Spartacusu aylar önce bitirdikten sonra arayıs içindeydim. ROME dizisi bu arayısıma son verdi.
sırası ile dexter ,breaking bad,the sopranos,csı ny, dizilerini tavsiye ederim.