Spartacus'dan Sonra İzlenecek Yabancı Dizi?
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
feish bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
komedi de how i met your mother ve south park üstüne tanımam, aksiyonda burn notice ve chuck'a bayılırım.
-----------------------------How I met your mother'i izliyorum zaten canım sıkıldıkça :)
Supernatural'i de düşünüyorum izlemeyi.
-----------------------------izlemediysen sp yi çok şey kaybedersin ilk sezonu sıkabilir birazcık ama 1.sezon bitsinde gör :D sende anlamassın bağımlı olmuşun şuan 6.sezon 8.bölüm iniyor :D
-----------------------------Dediğim gibi Supernatural'i izlemedim fakat bir kaç kere teşebbüs ettim başlamaya. Ama olmadı birşekilde neyse bakalım Supernaturale :)
-
feish bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
feish bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
komedi de how i met your mother ve south park üstüne tanımam, aksiyonda burn notice ve chuck'a bayılırım.
-----------------------------How I met your mother'i izliyorum zaten canım sıkıldıkça :)
-----------------------------izlemediysen sp yi çok şey kaybedersin ilk sezonu sıkabilir birazcık ama 1.sezon bitsinde gör :D sende anlamassın bağımlı olmuşun şuan 6.sezon 8.bölüm iniyor :D
-----------------------------Dediğim gibi Supernatural'i izlemedim fakat bir kaç kere teşebbüs ettim başlamaya. Ama olmadı birşekilde neyse bakalım Supernaturale :)
-----------------------------şuan izlediğin bi dizi vs varsa bırak indirmeleri durdur baska dizi varsa bilgisayarından sil yada baska hd ye yolla. ve Hd kalitesinde Super Natural tüm sezonları indir. Türkçe dublajlısına sakın bakma...
1. sezon sıkıcı gelecektir ama çok dikkatli izle ilerde bazı şeyleri anlaman için gerekecektir. 2. sezonda olaylar heyecanlanıyor senide yavas yavas sarmaya baslıyor dizi. 3. sezonda bağımlısı oluyorsun
en sonunda Bu lafımı unutma :) ;
Cass in Deanin olduğu odaya ilk girişindeki karizma asalet gerilim aksiyon seni bu dizinin fanatiği yapacaktır :)
o bölümü izleyincede buryaa tekrar yaz :)
-
feish bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
feish bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hemen başla fena bağımlılık yapar :)
-
supernaturala başlama okulun mokulun varsa bağımlılık yapabilir , ben yazın yemeyip içmeyip o diziyi izledim rüyalarıma giren sahneleride olmuştur:D , ama yok benim boş vaktim çok diyosan bu diziyle o boş vaktin nasıl geçtiğini anlamıycaksın , bugun 6.sezonun 8.böolümünü zamundada gördüğüm gibi heycanlanıp tıkladım bitirdim keşke bitmeseydi dedim o derece ha bu dediklerime abartı diyosan diğer arkadaşlarda bu dediklerime katılıcaktır:D