folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sponsor Arıyoruz [Bi Bakın]

Sponsor Arıyoruz [Bi Bakın]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    makina war veririmde ama gel görki askere gidicem kapanacak :S şanslarına tükürem =)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    abi verelim hemen PHP destekli Linux bi host. ücret falan da talep etmeyiz doal olarak. maksat yardım olsun.

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya sormadan edemiyorum, HOST yokda o site nasıl açılıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

okul içinse eyv.

asp veya php kaç mb alan ve nasıl özellik istiyorsanız beleş veririm ekleyin msn e konuşalım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    buzul bende okula site yapcam 20 gb beleş resseler lazım :E
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya nasıl iştir anlamadım?Bende kendi lisem için bi site yapıcam(öğrenciyim) ama öyle host sorunu falan yok.PHP destekli ne yapıcanızki siz?Joomla falanmı kurucaksınız?Hadi joomla kuracaksınız,yıllık 5-10 ytye onlarca hosting var,kimse veremiyomu ya o kadarcık para?Ayrıca bu nasıl bi müdür yardımcısıdır ki ch.org a üye olup sponsor arıyo?Bence bu işte kesin bi dalavere var!!!Dikkatli olun derim,sonra başınız yanmasın ;)

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

musket hocam önce soruna cevap vereyim. http://www.meb.k12.tr/ buradan zaten normalde 50 mb alan veriyormuş meb. Ama asp veya php desteği yokmuş. Php host arıyorlarmış. Ben karşılıksız sponsor oldum zaten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ch.org da yazıyorsa kesin yalandır!2 gün sonra server ınızı rootlamaya fln kalkarlar
    -----------------------------
    ch.org'un ne zararını gördün ki?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    hoca bende polatlılıyım scrıpt ıcın yardımcı olurum ama host ıcınde gereken arkadaslarla konusurum

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    okul için devlet için vs. için yardımcı olurum beyler host konusunda yanlız ibnelik yapıpta kandırmaya çalışmayın beni yeterki :D genki gel açayım sana 20 gb Reseller sunucuda cirit atıyorum şuan zaten (:

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2903 Toplam Mesaj: 24