Sponsor Arıyoruz [Bi Bakın]
-
makina war veririmde ama gel görki askere gidicem kapanacak :S şanslarına tükürem =)
-
abi verelim hemen PHP destekli Linux bi host. ücret falan da talep etmeyiz doal olarak. maksat yardım olsun.
-
Ya sormadan edemiyorum, HOST yokda o site nasıl açılıyor ?
-
okul içinse eyv.
asp veya php kaç mb alan ve nasıl özellik istiyorsanız beleş veririm ekleyin msn e konuşalım.
-
buzul bende okula site yapcam 20 gb beleş resseler lazım :E
-
Ya nasıl iştir anlamadım?Bende kendi lisem için bi site yapıcam(öğrenciyim) ama öyle host sorunu falan yok.PHP destekli ne yapıcanızki siz?Joomla falanmı kurucaksınız?Hadi joomla kuracaksınız,yıllık 5-10 ytye onlarca hosting var,kimse veremiyomu ya o kadarcık para?Ayrıca bu nasıl bi müdür yardımcısıdır ki ch.org a üye olup sponsor arıyo?Bence bu işte kesin bi dalavere var!!!Dikkatli olun derim,sonra başınız yanmasın ;)
-
musket hocam önce soruna cevap vereyim. http://www.meb.k12.tr/ buradan zaten normalde 50 mb alan veriyormuş meb. Ama asp veya php desteği yokmuş. Php host arıyorlarmış. Ben karşılıksız sponsor oldum zaten.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ch.org da yazıyorsa kesin yalandır!2 gün sonra server ınızı rootlamaya fln kalkarlar
-----------------------------
ch.org'un ne zararını gördün ki? -
hoca bende polatlılıyım scrıpt ıcın yardımcı olurum ama host ıcınde gereken arkadaslarla konusurum
-
okul için devlet için vs. için yardımcı olurum beyler host konusunda yanlız ibnelik yapıpta kandırmaya çalışmayın beni yeterki :D genki gel açayım sana 20 gb Reseller sunucuda cirit atıyorum şuan zaten (:
Toplam Hit: 2903 Toplam Mesaj: 24