Sponsorluk - Reklam Nerelerden Alabiliriz ?
-
Kanal guzelmis hocam fikirde harika putin vs tayyo beni kopardi :)
-
RockZs bunu yazdı
ürün yerleştirmesi yapan kanallara doğrudan reklamı nerelerden aldıklarını sorabilirsiniz. güzel bir kanala benziyor, başarılar dilerim, bence reklam da bir süre sonra kendiliğinden sizi bulacaktır.
hocam o kanallara ulasmak cevap almak bır sıkıntı kı cogu sırketlerın kanalı olup özel yapım olmadıgı ıcın sırketlerın bılgı vermesı ayrı bır sıkıntı. zaten gelen ufak tefek bır seyler sımdıden var da arastırmakta fayda var dıyerekten bakınıyoruz ıste
-
Fazlası ile başarılı bir kanal. Emeklirinizin karşılığı olarak kazanırsınız umarım hocam. Saçma sapan kanallar kazanırken sizin ciddi kazanmanız gerek.
Sosyal medya hesaplarında takipçi durumunuz nedir?
Şansınız yaver giderse direk bir markanın tanıtımını vs alabilirsiniz umarım. Asıl öyle dönüm noktası oluyor çünkü.
Hatta şu tarafını seç diye bir reklam vardı ya çikolata reklamı. O size çok uygun bence beyin fırtınası ile adamlara birşey çıkarırsınız siz. -
kanal muhteşem ..
-
Kimsenin Epic Rap Battle of History'den haberi yok sanirim :)
Hocam konsepti almak iyidir de, kanal isminden tut, intro outrodaki animasyonlara kadar herseyi cakmisiniz :) kendinize ozgu bi cizgi olusturmaniz ileride yarariniza olur. Inci vs Eksi, sayisalci vs sozelci yaklasimlari falan baya orjinal olmus mesela..
-
NmC bunu yazdı
Hocam konsepti almak iyidir de, kanal isminden tut, intro outrodaki animasyonlara kadar herseyi cakmisiniz :) kendinize ozgu bi cizgi olusturmaniz ileride yarariniza olur. Inci vs Eksi, sayisalci vs sozelci yaklasimlari falan baya orjinal olmus mesela..
b unun hakkındada gerekli açıklamayı yapmış arkadaşlar. Televizyonda izlediğiniz programlar gibi bizde türkçeye uyarladık tarzı. Gayette başarılı olmuş allah yollarını açık etsin Bol kazançlar diliyorum
-
YouTube hep bu kadar az mı kazandırıyordu yoksa tarifeyi mi düşürdüler? Bi ara çuvalla para kaldıranlar vardı.
-
wordros bunu yazdıNmC bunu yazdı
b unun hakkındada gerekli açıklamayı yapmış arkadaşlar. Televizyonda izlediğiniz programlar gibi bizde türkçeye uyarladık tarzı. Gayette başarılı olmuş allah yollarını açık etsin Bol kazançlar diliyorum
Televizyondaki programlar orjinal programa telif hakki oduyorlar biliyorsun di mi hocam? :) Bu arkadaslar ERB'ye birsey odemediler muhtemelen. Odeseler videoda belirtirlerdi :)
-
NmC bunu yazdıwordros bunu yazdıNmC bunu yazdı
Televizyondaki programlar orjinal programa telif hakki oduyorlar biliyorsun di mi hocam? :) Bu arkadaslar ERB'ye birsey odemediler muhtemelen. Odeseler videoda belirtirlerdi :)
Ona bakarsan vergide ödemiyorlar. Fazla üzerinde konuşmamak lazım :) Güzel bir iş yapmışlar. yapabilmişler buda bir olay. ;)
-
Orijini araştırmayı bilmeyen tüketici kitle oldukça illaki çakmasını yapanlar da olur. Bu sebeple yapandan çok filtrelemeyi bilmeyen tüketiciye laf etmek lazım. Yapanın pek bir suçu yok.
Yavru pewdiepie Orkun Işıtmak bile bu ülkede gazetelere çıkıyor, haberlerde yer alıyorsa başkaları da bu yoldan elbette gider.
Sponsor sana gelir hocam. Sen gidip bana sponsor olur musun demezsin. Abone sayın yüksek olsaydı eminim şimdiye pek çok talep olurdu. Sadece izlenme oranıyla iş yapacaklarını zannetmiyorum. Ortalama bir ASMR videosu bile 1 milyon civarı izlenebiliyor. Ama kanala bakıyorsun maksimum 10 bin üye. Sanıyorum ki tek başına izlenme bu tip konularda yeterli değil.