Sponsorluk - Reklam Nerelerden Alabiliriz ?
-
Çok beğendim hocam, oldukça güzel bi kanal olmuş, sponsorlar sizi bulacaktır bence yakında :)
-
daha kaliteli işler yapabilmemiz için hala arayıştayız kontakt kurduğumuzu söylemiştim bazı yerlerle ancak tatmin edici kime ulaşmamız gerekiyor bulamıyoruz acıkcası fikirlere hala açığız.
ayrıca erb muhabbetı yapan arkadaşlar konsept aynı demişte arkadaş sözler bizim beatler bizim cekımler bızım vsvs kım kazandı-sıradakı kım demısız adamlarda mukemmel yapmıs bu kısımları değiştirme gereği jissetmedık acıkcası ıyı yapmıslar neden özgun olsun dıye daha kotusunu yapalım ? kendılerıne de maıl attık bılgılendırdık kendılerını adamlarda sorun yok değil devam dıye maıl cektıler pek umursamadılar acıkcası adamlar ısımıze karısmamıs bos muhabbete yok telıfodedın mı yok adamlara dedın mı cart curt muhabbetıne gırıyor mıllet. adamların lısanslı tek bır sloganı yok ısmı telıflenmemıs adamlar rahat ama onların derdı bızımkılerı geriyor sasırıyorum acıkcası. hukuksal boyutta da herhangıbır sorunumuz yok danıstıgıız avukatlarımız elbettekı var o kadar yatırımı bos yere yapmıyoruz yanı bos laf yapılmamasını önemle rıca ederım