folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....

Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Yaklaşık 2.5 aydır body yapıyorum..Vucudumda Gözle Görülür Gelişmeler Var..Fakat Az Daha Şişmek Kalıblaşmak ve İştah Açmak İçin Protein Tozu Alasım var..Sizce Mantıklımıdır?Kullanan yada tavsiye Edeniniz Varmıdır?Varsa Hangi Markayı Veya Tozdan Başka Yöntemi Tercih Ediyor..

Bu Konuda Bilgilendirirseniz Sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

AminoAsit/Protein Tozu alabilirsin.
    Anabolik Steroid kullanmadıkdan sonra sıkıntı yok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Hoca Peki nerdiğin protein tozu için Marka felan filan varmı birde tahmini fiyatları nedir?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Hayır öncelikle 6 aydan önce bazı insanlar içinde 1 yıldan önce ek gıda önerilmez.ikincisi protein tozu,amino asit ve benzeri ürünler dogal yolla alamadıgın zamanlarda sadece kullanılması önerilir.Örnek ben 88 kiloyum günde 120gr protein almam lazım ve bunu en az 4 ögüne bölmem lazım(bir insan tek ögünde 30 gr protein alabilir) ama mesela bu dengeyi tutturamıyorum yada 100gr proteini normal gıdalarımdan alıyorum ama 20 gramı alamıyorum o zaman ek besine ihtiyac duyarım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Optimum Nutrition %100 Whey Protein 943 gr (2 LBS)

14 EKİM 2005 tarihinde AMERİKA ,Nevada Eyaleti,Las Vegas şehrinde YILIN EN İYİ PROTEİN ÖDÜLÜ,teknolojisinden,formulünden,kalitesinden ve en çok satan ürün olaması ve tüketicilerin üründen çok memnun kalması dolayısı ile verilmiştir.
    PLAJ VÜCUDUNA SAHİP OLMAK İSTEYEN VE GÜÇLÜ KASLARI OLAMASINI HAYAL EDENLER İÇİN.
    En ileri teknoloji ile üretilen tek protein tozudur(Quadplex protein karışımı) ve dünya kullanım top listede bir numaradaki yerini uzun yıllardan beri korumaktadır.%Whey protein ürünümüz,23 gramını protein,2-3 gramını karbonhidrat,1,5 gramını kilo almayı sağlayıcı maddeler ile minimum laktoz ihtiva etmektedir.Vücuta alınacak protein ve diğer değerler ,vücutta hızla emilim gerçMikro filtreden geçirilmiş,Whey protein maddeleri.
    - İyon değişimli Whey protein yalıtım maddeleri
    - Ultra filtre edilmiş Whey protein konsantrasyonu
    - Hidrolize edilmiş Whey Peptidleri
    1- Her sunum önceki çeşitlere oranla % 5 DAHA FAZLA PROTEİN içerir.
    2- Daha etkili kılmak için bileşimine DAHA FAZLA HİDROWHEY (önemli ölçüde hidrolize olmuş,düşük molekül ağırlıklı peptidler kattık )
    3- %100 Whey proteinimizde,absorpsiyonu daha da artırmak için şimdi sindirimi kolaylaştırıcı enzimler olan LAKTAZ VE AMİNOGEN içermektedir.
    4- YÜKSEK PROTEIN YÜZDESİ ,Optimum Nutrition , % 100 Whey Protein her zaman her konuda önder olmuştur.23 gram protein barındıranher sunum ağırlıkça % 78 den daha çok protein içermektedir.
    5- Hazırlanması DAHA HIZLI hale getirilen, Optimum Nutrition, % 100 Whey Protein şimdi birkaç kez kaşık çevirmekle kolayca ve tam anlamıyla karışım haline getirilebilmektedir.
    6- Her sunum,çeşitli gelişim sağlayıcı etken maddeler içeren biyolojik olarak aktif WHEY PROTEIN MİKROFRAKSİYONLARI sağlar.
    7- Her sunum 3.5 gramdan fazla GLUTAMİN&glutamin aracı bileşimleri,ayrıca 5 gram BCAA’s bulunur.
    Çalışan ve yıpranan kaslarımızın bakımı için gerekli en önemli besin kaynağıdır.Duble çikolata,naneli çikolata,büsküvi ve krem,çilek ve vanilyalı aromalı çeşitleri mevcuttur.
    Özellikle plaj vücudu arzulayan kişilerin kullanacağı yegane bir protein tozudur.Optimum %100 Whey 2 lbs,5lbs ve 10 lbs dünyanın en kaliteli protein tozudur.Protein tozumuzun içerisinde,Aminogen,BCAA Amino,Temel amino asidler,L-Glutamin ve temel mineraller bulunmaktadır.Kısaca tek başına bir kas inşa ustasıdır.İçerisinde bulunan Aminogen,vücuda alınan proteinlerin emilimini sağlattırır.Buda vücuda alınan proteinlerin hepsinin ,vücud tarafından emilerek,çalışan kas gruplarının bakımı ve gelişimini sağladığını gösterir.
    Yeni spora başlayan sporcuların sadece tek başına bu ürünü kullanmaları yeterli olacaktır.Bu ürünümüz ,spora yeni başlayanlara tüm beklentilerini verecektir.
    >Sporda orta seviyede olan sporcular,%Whey protein+Amino 2222 kombine etmeleri çok doğru olacaktır.
    Amatör sporcular %Whey Protein+Optimum Creatine+Optimum Glutamini kombine etmeleri tavsiye olunur.
    Profesyonel sporcular 1nci safha kombinesi%Whey Protein+Optimum BCAA 5000+Optimum Creatine+Optimum Flax Seed soft gel+Optimum 5000+Glutamine+Optimum C vitamini+Multuvitamin ve Mineral +Glucosamine Sulfate kombine kullanımı tavsiye olunur.
    Bu örnekler çok çoğaltılabilir.Optimum %100 Whey Proteini,tek başına tüm beklentileri karşılayacak bir üründür.Evde,İş yerinde ve spor salonunda spor yaparken veya özel beslenme amaçlı (yemek yeme problemi ve iştahsızlık problemi olanlar) shake gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.
    Kullanımı:Günlük ihtiyaca göre,4-8 çorba kaşığı,su,light süt veya kendinizin tercih edeceği bir sıvı karıştırarak tüketiniz.İçinede buz atarsanız çok harika olacaktır.1 çorba kaşığı 28.4-29.4 gramdır Spor yapmadan kullanacaklar:Sadece sabahları 2 çorba kaşığı proteini blendarda,meyve suyu karıştırarak ,harika bir koktyl yaparak içebilirler.
    BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR.

Optimum Nutrition
    100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate
    5 lb.
    Nutrition Facts
    Serving Size: 1 Scoop(30.4g)
    Servings Per Container: 77

Amount
    Per Serving % Daily
    Value*

Total Calories 120

Calories From Fat 10

Total Fat 1 g 2%

Saturated Fat 0.5 g 3%

Cholesterol 30 mg 10%

Sodium 60 mg 3%

Potassium 220 mg 6%

Total Carbohydrates 3 g 1%

Sugars 1 g

Protein 24 g 48%

Calcium 140 mg 14%

Average Amino Acid Profile Per Serving
    L-Leucine 2531 mg
    L-Isoleucine 1573 mg
    L-Valine 1422 mg
    L-Lysine 2233 mg
    L-Methionine 492 mg
    L-Phenylalanine 748 mg
    L-Threonine 1654 mg
    L-Tryptophan 405 mg
    L-Alanine 1180 mg
    L-Arginine 505 mg
    L-Aspartic Acid 2508 mg
    L-Cystine 494 mg
    L-Glutamic Acid 4082 mg
    L-Glycine 412 mg
    L-Histidine 423 mg
    L-Proline 1509 mg
    L-Serine 1126 mg
    L-Tyrosine 703 mg

Enzyme Blend (aminogen, lactase(standardized to 100,000 FCC units) 25 mg

Xpro Amino 5000

XPro Nutrition XPRO AMINO 5000 (2500 mg 400 tablet)

Hidrolize edilmiş albümin proteinlerinden elde edilmiş, vitamin B6 ve vitamin C ve Ornitin ile zenginleştirilmiş 2500 mg maksimum amino takviyesi.
    Kaslarin yagdan uzak (%0 karbonhidrat) gelistirmek isteyen sporcular için Amino 5000, mükemmel destek. Amino asitler insan vücudunun yapi taslaridir (kas, kemik, deri, saç, tirnak). Bazi amino asitleri vücut üretebilmektedir. Digerleri ancak gida takviyesiyle alinabilir. Vücut proteinlerinin meydana gelebilmesi için dogru amino asitler yeteri miktarda takviye edilmeli. Kaslara yapilacak yüklemelerde amino asit ihtiyaci artacagindan amino 5000 tablet basina 2500 mg'lik degeriyle ihtiyaciniza tam karsilik verebilecek bir amino asittir.

Kullanim Sekli: Antrenman öncesi ve sonrasi 4'er tablet.

Bu 2 ürünü kullanıorm  , gayet memnunum .
    Birada boğazıma dikkat ediyorum . Kola vs tüketmiyorum , pilav , makarna, tavuk , haşlama patates . tüketmeye özen gösteriorm , sabahları kalktıgımda yumurtanın beyazını yiyorum . Bide Fast-Food hiç tüketmiorm . Yemeklerin pişerkende yağsız haşlama tercih ediyorum .( Lapa Pilav v.s )

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

double post olmuş:)

bodybuilding.com ben burdan istiyorum optimum en iyisidir yakamoz gıda türkiye bayisi

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaklaşık 2.5 aydır body yapıyorum..Vucudumda Gözle Görülür Gelişmeler Var..Fakat Az Daha Şişmek Kalıblaşmak ve İştah Açmak İçin Protein Tozu Alasım var..Sizce Mantıklımıdır?Kullanan yada tavsiye Edeniniz Varmıdır?Varsa Hangi Markayı Veya Tozdan Başka Yöntemi Tercih Ediyor..

Bu Konuda Bilgilendirirseniz Sevinirim...

-----------------------------
    hocam whey çilekli protein tozu var bende.çok az miktar kullandım,dilersen uygun fiyattan verebilirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@HaLFDeviLSölediğin yemek programına bende uyuyorum...Ama Ne Yazıkki artı yada eksiğim olmuyor :) O yüzden protein tozu almak istiyorum..Sen Bu 2 sini kaça alıyorsun ve etkisi varmı gerçekten..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım bende;

İst. anadolu yakasında haftanın belirli günleri gidip düzenli bir şekilde yüzebliecegimiz kapalı ve amelelerin dolmadıgı  bir havuz varmı?

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Kas yapmakmı istiyorsun, veya bu işte reklam vs.vs gibi para kazanmakmı yoksa sadece hobi olaradak vücudum formadamı kalsın istiyorsun, eğer kas yapmak ve yapay şeyler kullanmak istiyorsan en ufağı bile ( tavsiye etmem )
    ama amacım farklı yapıcam bu kas olayını diyorsan, doğal olarak çalış derim, sonra ben fazla kas yapıp artık kasları yakmak için body salonuna gelende gördüm, kas yaptıkça hareketler kısıtlanır atletik ve ince kaslı olmanı tavsiye ederim oda seri çalışmaya bakar en abartılı kickbox'çular gibi olsun yani vücudun oda düzenli koşu ve bir kaç hareket..

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

sabah kalkınca protein tozu - gece yatmadan önce protein tozu - antreman sonrası da gainer alıcaksın..

gainer kalıp olarak gelişmene yardımcı olur..

Gainer markası : Mega Bass

Protein : Optimum Nutrition alabilirsin , hesaplı ve yıllardır en iyi marka seçilior gerçi pazarlamanın başarısı toz olarak bi farklılıgı yok digerlerinden..

Ben sadece GNC den aldıgım protein tozunu kullanıorm , çünkü güvenilir marka ve içeriği bitkisel güvendigimden dolayı GNC ye onlarınkini kullanıorm..

Ben 2 yıldır body yapıorm 2 hafta once basladım supplement kullanmaya oda protein tozu sadece , 6 ay dan once bişeye baslama ama se nbilirsin , amino asitler için daha cok erken.

Toplam Hit: 4378 Toplam Mesaj: 34