folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....

Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

180 boyundayım.. 63 kilom var.. Suyu çok az içerim. İnanın hiç susamam. 1 hafta önce body'ye yazıldım.. Şu an aletlere ısınmaktayım.. Çalışma boyunca da hiç su içesim gelmez.. Ama bazen kendimi kasıp su içmeye çalışıyorum.. Body'ye başlamamın tek amacı kilo almak.. En azından 63 kilodan 75 kiloya çıkmalıyım diye düşünüyorum.. Protein tozu falan filan dediler..

Ne yapmalıyım ? Sizce kilo almak için doğru mu yapıyorum ? Protein tozunu hemen kullanmaya başlamalı mıyım ? Yoksa hoca ne derse onu mu yapim ? İlerde body yüzünden pişman olur muyum ? Kilo alabilir miyim ? Aldığım kilo bilinçsiz mi olur ?

Teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

180 boyundayım.. 63 kilom var.. Suyu çok az içerim. İnanın hiç susamam. 1 hafta önce body'ye yazıldım.. Şu an aletlere ısınmaktayım.. Çalışma boyunca da hiç su içesim gelmez.. Ama bazen kendimi kasıp su içmeye çalışıyorum.. Body'ye başlamamın tek amacı kilo almak.. En azından 63 kilodan 75 kiloya çıkmalıyım diye düşünüyorum.. Protein tozu falan filan dediler..

Ne yapmalıyım ? Sizce kilo almak için doğru mu yapıyorum ? Protein tozunu hemen kullanmaya başlamalı mıyım ? Yoksa hoca ne derse onu mu yapim ? İlerde body yüzünden pişman olur muyum ? Kilo alabilir miyim ? Aldığım kilo bilinçsiz mi olur ?

Teşekkürler..

-----------------------------

boyla kilon neredeyse enes'in yapısıyla aynen. Tabiki vucud metobolizmanız ayrı hocam.
    yazılan konuyu iyi incele body yaparken suyu neden ihmal ediyorsun vucud efor sarfettiğinden dolayı suya ihtiyacın olacak sen tam tersini yapıyorsun :|
    Pişman şu şekilde olursun , yaş misal 20 başladın calışmaya vucuda fiit görünüm verdin oldu 25 bıraktın . O 5 sene calıştıgını orta yaşlarda anlarsın vucudunun nasıl biçim değiştirdiğini anlarsın. ki bu zamana bağlı ara ara devam ederek kasları calıştırmak zorundasın.
    Kilo alabilirisin. bir diyetisyene başvurmanda fayda var
    Eğer saldırarak yersen, içersen mide şişmesi ile karşılaşır bu sorun seni epey etkiler yemekten sora biraz dinlenmeyi ( mideyi dinlendirmeyi ) ihmal etme.
    düzenli beslenmeyi kavra yeterli.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

ne kdar çalışırsan çalış kasların için gerekli olan proteini aminoasidi vitamini almassan istediğin sonucu elde edemezsin.ve bu tip şeyler doğal ürünlerde aşırı bulunmaz yani atıyorum 5 gr protein tozu elde etmen için 7 tane yumurta yemen gerekebilir :D abartmadan hocana uyaraktan kullanabilirsin protein tozunu.optimum un ürünlerini tavsiye ederim. gittigidiyor a falan bakabilirsin.. orda ucuz oluyor.salonlardan ve dükkanlardan.

Toplam Hit: 4697 Toplam Mesaj: 34