folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sporcuyu Yerin Dibine Sokma Sanatı



Sporcuyu Yerin Dibine Sokma Sanatı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Ne cahilce yorumlar var ya.

    Ortada bir başarı var. Sövülecek bir başarı değil; övülecek bir başarı.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Knightkib bunu yazdı:
    -----------------------------

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150926495388723&set=a.200197023722.134031.198191523722&type=3&theater

     

    Facebook Sayfası bu arkadaşlar.

     

    Beyni yıkanmış, Osmanlı dinden uzaklaştı diye yıkıldı görüşünde olan beyin yerine saman taşıyan bir zihniyetin ürünü bu yorumlar. Bu zihniyet Laikliği, Demokrasiyi eleştirirken, bu hakkı ona Laiklik ve Demokrasinin getirdiğinden habersizdir.

    Laiklik :
    devletin vatandaşlarıyla olan ilişkilerinde inançlara göre ayrım yapmaması ve ayrıca, herhangi bir inancın, özellikle de bir toplumda egemen olan inancın, aynı toplumda azınlıkların benimsediği inançlara baskı yapmasını önlemesi demektir. Diğer bir tanımlamayla da devlet yönetiminde herhangi bir dinin referans alınmamasını ve devletin dinler karşısında tarafsız olmasını savunan prensiptir ki devlet düzeninin, eğitim kurumlarının ve hukuk kurallarının dine değil, akla ve bilime dayandırılmasını amaçlar. Ayrıca, din işlerini kişinin vicdanına bırakarak bireyin din özgürlüğünü koruyabilmesini sağlar.

     

    -----------------------------

    Laiklik tanımı ile laikliğin uygulaması biraz uyumsuz oluyor nedense.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2009
    Erkek

    İslami açıdan bakıldığında bu şekilde giyinmek(!) kesinlikle yasaktır.

    Oraya onu yazan adamlara da çıkıp tek bir laf demeye hakkınız yok, bu kadar net.

    Size çocukluğunuzdan beri aşılanan iyi veya kötü her türlü öğretilmiş dini kavramı kafanızdan silip , İslamiyeti direk kaynağından öğrenmeye yönelirseniz ; bugün yaşadığınız hayatla, bir müslümanın yaşaması gereken hayatın uzaktan yakından örtüşemeyeceğini , bugün düşündüklerinizin aslında birçoğunun dinen yanlış olduğunu çok iyi göreceksiniz :)

    Bırakın bu işleri , herkesin imanı lafta... Bugün çıkıp şu yaptığın dinen yanlış desek karşımıza konu hakkında en donanımlı profesör kesilecek adamlar açıp Kur'an okusaydı ne demek istediğimi çok iyi anlardı.

    Şuan ben ateistim lan inanmıyorum dese , hayatında en ufak bir bok değişmeyecek bu kadar insan varken bu tartışmalara girmek çok anlamsız.

     

    Bu kılık kıyafet dinen caiz değildir. Bir örnek müslümanın yaşam ve davranış tarzlarıyla uyuşmaz.

    Edit: Hocam beni tanıyan tanır , şakirt falan zannetmeyin de... Bu başarıyı sonuna kadar överim, bu bir gurur kaynağıdır. Orada sporcuya sövmüş ibnelerle beni karıştırmayın aman diyim.

    Laf altından bir şeyler demeye çalıştık ama kaçınız anlayıp hak verir, kaçınız söverek cevap verir hadi görelim bakalım.


    O da yok.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    orda yorum yazanlarin cogu kompleksli saplantili insanlar.Hepsi cok muslum cok namuslu gorunur ama yapmadiklari kasarlik yoktur.Erkegin sikmedigi kari kalmaz ama evlenecegi zaman bakire kadin ister.Kadinlari giybet yapar,gotten verir zina yapar sonra kendisi namusludur ama rus karisi surtukdur sporcumuz sort giydi diye surtukdur falan filan derler.Ben bunlarin yolunu sikim doguranin evine bazuka atayim koyune mayin doseyeyim is cikisi pusu kurayim amk.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2009
    Erkek

    u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

    orda yorum yazanlarin cogu kompleksli saplantili insanlar.Hepsi cok muslum cok namuslu gorunur ama yapmadiklari kasarlik yoktur.Erkegin sikmedigi kari kalmaz ama evlenecegi zaman bakire kadin ister.Kadinlari giybet yapar,gotten verir zina yapar sonra kendisi namusludur ama rus karisi surtukdur sporcumuz sort giydi diye surtukdur falan filan derler.Ben bunlarin yolunu sikim doguranin evine bazuka atayim koyune mayin doseyeyim is cikisi pusu kurayim amk.


    -----------------------------


    O da yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    onları kendi hallerine bırakınız.. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2009
    Erkek


    Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    Yobazlari ciddiye alman hata.

    vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2010
    Dişi

    Arkadaslar Tahribat boyle bir konuya cevap verecekse bu argo ile , kotu soz ile , kavga-gurultu ile asla olmamali.

    Meryem Bestas ; Musluman ulke ,yasalarin ve politikanin seriat esaslarina gore duzenlendigi ulkelere denir,Turkiye bir laik ulkedir,tum dinlere esit uzaklikta bir devlet yapisina sahiptir.Sonuc olarak Turkiye,musluman ulke degil muslumanlarin cogunlukta oldugu bir millete sahip laik bir ulkedir.Ulkeden kasit millet degil territory'dir,country'dir yani state veya government degildir.Bu itibarla bile Turkiye Cumhuriyeti bir islam devleti veya musluman devlet degildir.

    Armutlarin saplari,uzumlerin copleri birbirine karistirilmamalidir.

    Muammer Gunduz ; Kendinizi kansiz hissedip yapmak istediginiz eyleme guluyoruz,sehit kanlari ile cizilmis vatan topraklarini yok saymak isterken,sadece kendi hayatini dusunen insanlardansiniz.Soyunuza sopunuza dikkat etmeden konusuyor,milli irademizi ve Ataturk'un bize biraktigi '' muhtac oldugun kudret,damarlarindaki asil kanda mevcuttur''sozunu unutturup Turklugu gereksiz bir sey gibi  gosterip beyin yikamaya calisan bir kisisiniz,size kargalar bile gulmezken biz sadece aldirmiyoruz.Ne mutlu Turkum diyene.

    Ramazan Yuzak ; Bir seylerin kaygisi ile prim cikartmaya calismissiniz,dinin pornosu ile karsimiza cikip kahpe kelimesini agziniza alabilecek kadar ugruna soytarilik yaptiginiz dinden nasibinizi alamamissiniz,bayrak sizin icin bir bez parcasi,din ise yobazlik olarak kalmis.Basortulu kadinlarin ilgisini cekmek icin baska bir yol bulmalisiniz cunku tahribat uyeleri konuyu ele aldi,cok gulunc durumdasiniz.

    Murat Bozkus ; Temel bir koskte calismaya baslamis,koskun hanimi Temel'i ikaz  etmis -Kapiyi vurmadan iceri girme,soyunuyor olabilirim ..Temel buna soyle cevap vermis; -Merak etmeyin,soyunuk olmayasiniz diye pen once delikten pakayrum .Sizinkisi de o hesap olmus.Ataturk yuzmeden gurese,bilardodan kurek cekmeye bir cok sporla ilgilenmistir.Kendisi ayni zamanda bir pehlivandir ve musabakalarin da disinda kendi kapistigi,tutustugu guresler olmustur.Kim hangi sporu nicin ve nasil yapar ,saniyorum ki sorunuzun cevabini aldiniz.

    Sumeyye Celik ; Ulkuculerin sembolu ile suslenip gelmis,bize bayrak nedir millet nedir ne degildir kendi yorumunuz ile anlatiyorsunuz.Eskimo dilinde ucten cogu yoktur cunku eskimonlar icin ucten fazlasi dile getirilmeyecek kadar coktur yani uce kadar sayilan sayilari telaffuz edip daha sonrakilleri cok diye nitelendirirler.Sezinkisi de iman,ahlak,adalet sembolunu ancak saymak olmus,gerisi size cok geliyor belli ki ,x e basin kapatin.

    Ali Boz Geyik ; Bir laf yeter aslinda,Allah isteseydi bizi giyinik yaratirdi..Kimin ne giydigi ile ilgileneceginize sizde dunya capinda bir sey yapinda sizinle de iftihar edelim.

    Ahmet Korkmaz ; Kemalistler olmasaydi siz simdi kimbilir kimin cocuguydunuz :)

    Fatma Akbulut ; Imanda sampiyonluk diye bir kavrami da getirdiniz ya :) Helal olsun.

    Banu Kara ; Uluslarasi bu tur yarismalarda belli kiyafet olculeri vardir,bunun disina cikamazsiniz.Zaten tesetturlu bir kadinin boyle bir parkurda kosmasi herhalde dunyada gunun konusu olurdu.Mademki tesetturlusun , bu tur seylerden uzak duracaksin.Tesetturun gerektirdiklerini yapacaksin,ne isin var maraton kosularinda.


    There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    kabadayi09 bunu yazdı:
    -----------------------------


    -----------------------------

     

    yoruma bak bir de profil resmine =)


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9230 Toplam Mesaj: 83