Spotify Aile Üyeliği İle Kullanmak İsteyen Var Mı?
-
XpertVision bunu yazdı
bu fiyat artmamıştı ya benim bireysel üyelik yine 9.99 TL almış? 29.04.2017'de de 9.99 TL çekilecekmiş yazıyor.
Hocam bi kac ay eski abonelere gectikleri surecti galiba o duzenli odeyenlere. Ancak odeme kesintiye ugrarsa fiyatlandirma artabilir.
-
yeni bir aile kurulucaksa bende katılmak isterim arkadaslar
-
ben Apple Music kullanmaya karar verdim kalite olarak daha iyi geldi
-
bu arada fizy müzik uygulamasının ses kalitesi arttı. Eskiden çöp gibiydi artık fizy yetiyor bana.
Daha fazlası için free soundcloud kullanıyorum
-
alacak olan varsa bana haber verirsiniz.
-
6 aylık süre bitti tekrar kuralım şunu 1 yıllık olsun
-
Aile üyeliği kuracak yada yeri olan var mı?
-
Aile olmak isteyen varsa iletişime geçelim arkadaşlar
-
Müridler, size bir ipucu vereyim hazır konusu açılmışken. Seneler önce detaylı şekilde, işlerine yarayabilecek bir şey önermiştim Spotify'a, TL kuruna geçmeden önce. Feedback için teşekkür edip, bundan sonraki ödemelerim için indirim hediye ettiler. TL kuruna geçtikten sonra da indirim devam etti, şu an aile üyeliğime(doluyuz :D ) 3 tl/ay ödeme yapıyorum. Eğer işlerine yarayabilecek bir fikriniz varsa adamlara anlatın, sonuna da kullanıcı adınızı ekleyin.
-
XanTos bunu yazdı
Müridler, size bir ipucu vereyim hazır konusu açılmışken. Seneler önce detaylı şekilde, işlerine yarayabilecek bir şey önermiştim Spotify'a, TL kuruna geçmeden önce. Feedback için teşekkür edip, bundan sonraki ödemelerim için indirim hediye ettiler. TL kuruna geçtikten sonra da indirim devam etti, şu an aile üyeliğime(doluyuz :D ) 3 tl/ay ödeme yapıyorum. Eğer işlerine yarayabilecek bir fikriniz varsa adamlara anlatın, sonuna da kullanıcı adınızı ekleyin.
Ne onerdin?