Spotify Aile Üyeliği İle Kullanmak İsteyen Var Mı?
-
Yeri olan varsa pmden habetleselim
-
hocam adresin tutmasi falan gerekiyor mu?
nasil isliyor, pm atabilecek var mi
-
Biz grubu beşledik onda problem yokta 6 ay 15 TL ve 12 ay 25 TL yazanlar neye göre yazdı ben onu anlayamadım. (bu arada holyzone a cevap yazmayın o bana 5 yıldır cevap yazmıyor :)
6 aylık 15 tl demiş biri
Aylık spotify aile hesabı 15 TL 15 x 6 = 90 TL 90 ı 5 kişi ödeyeceğimiz için 90 / 5 = 18 TL yapıyor.
Yıllık 25 tl demiş yine başka biri
15 x 12 = 180 TL 5 e bölünce 36 TL yapar 1 yıllık
15 ve 25 tl yi nasıl buldunuz yoksa benim matematiğimde mi problem var ? :)
-
PanxeR bunu yazdı
Biz grubu beşledik onda problem yokta 6 ay 15 TL ve 12 ay 25 TL yazanlar neye göre yazdı ben onu anlayamadım. (bu arada holyzone a cevap yazmayın o bana 5 yıldır cevap yazmıyor :)
6 aylık 15 tl demiş biri
Aylık spotify aile hesabı 15 TL 15 x 6 = 90 TL 90 ı 5 kişi ödeyeceğimiz için 90 / 5 = 18 TL yapıyor.
Yıllık 25 tl demiş yine başka biri
15 x 12 = 180 TL 5 e bölünce 36 TL yapar 1 yıllık
15 ve 25 tl yi nasıl buldunuz yoksa benim matematiğimde mi problem var ? :)
Enpara ile almıştır büyük ihtimalle. Onun da indirimini eklersek, yıllık 25 tl ye geliyor gibi :)
-
Cüneyd cevap vermiş arkadaşlar. Son 1 yerim kaldı isteyen bize katılabilir.
Son katılan rui arkadaşımız.
K4R4B4S4N tarafından 25/Eyl/16 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler bu spotify in farki ne? Ses kalitesi dahami iyi tam olarak ne gibi farkliliklari var biri yesillendirebilirmi?
-
Cevrimdisi müzik dinleme, geniş müzik veritabanı, ve ses kalitesi.Ses kalitesinin 300kps mi ne olduğunu okumuştum ne anlama geldiğini bilmiyorum yazının yalancisiyim.
-
DrKeworks bunu yazdı
Beyler bu spotify in farki ne? Ses kalitesi dahami iyi tam olarak ne gibi farkliliklari var biri yesillendirebilirmi?
arabada dışarda ve her yerde youtube dan müzik aramak zorunda değilsin arşivini yanında taşımak zorunda değilsin istediğin anad istediğin şarkıyı kaliteli olarak dinleyebilirsin
-
Son şanslı kim olacak? Donanimhaber de yıllık 30 tl ben 25 den yaptım.
2 kişi ben ve arkadaşım.
Tbt den,
@rui
@Atakan
@baba3232
-
Arkadaşlar son kişide tbt den aramıza katıldı.Listemiz dolmuştur, katilmak isteyenler kendileri aralarında 6 kişi birleşip aynı Paketi alabilirler.