Spotify Ücret İadesi Almak
-
tbt ailesi merhaba,
Spotify dan premium aldım fakat pişman oldum. Geri verip ücret iadesi talep etmke istiyorum.
Fakat böyle bir sayfa bulamadım. Bİlgili olan mürit var mı?
-
maila tabilirsin ilgileniyorlar.
birde ben dün bir deneme hesabı oluşturdum sonra iptal et dedim, 2 3 güne iade edecekelrdi.
sayfayı bulayım atayım sana
-
browserdan üyeliğine giriyorsun,sonra profilden hesaba giriyorsun, oradan pre yi gösteriyor ayrıntıları göster dediğinde alta çıkıyor üyeliği iptal etmek istiyormusun diye
-
30 gün premium denemesi var, satın aldıktan sonra nasıl beğenmedim diyorsunuz?
-
İlk 10 gün içerisinde istersen veriyorlar.
-
patates bunu yazdı
browserdan üyeliğine giriyorsun,sonra profilden hesaba giriyorsun, oradan pre yi gösteriyor ayrıntıları göster dediğinde alta çıkıyor üyeliği iptal etmek istiyormusun diye
Hocam oradan üyeliği iptal et varda, herhangi bir yerde ücret iadesine ilişkin bir yazı görmedim.
İade yapmadan toptan kaptmasınlar hesabı?
-
SkynetX bunu yazdıpatates bunu yazdı
Hocam oradan üyeliği iptal et varda, herhangi bir yerde ücret iadesine ilişkin bir yazı görmedim.
kapatsinlar ne olacak, 10 liracık birşey zati
-
Ya beyler ben ne diyorum siz ne diyorsunuz allah aşkına.
Kullanmadığım hizmetin parasını niye ödeyeyim?
-
SkynetX bunu yazdı
Ya beyler ben ne diyorum siz ne diyorsunuz allah aşkına.
Kullanmadığım hizmetin parasını niye ödeyeyim?
en kötü ay sonunda normal hesaba geçersin dene hocam
-
SkynetX bunu yazdıpatates bunu yazdı
tamam işte o premium üyeliğini iptal edicek.Zaten sana soruyor o sayfa sonrasındada eminmisin filan diye.
Ben dün yanlışlıkla kapatacağım spotif hesabından pre almışım iptal yaptım yenisine geçtim.
Ordan bilgilerim taze :)
-
Niye begenmedin?