Squid Game 2.Sezon

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    bu dizi neden bu kadar abartıldı anlamadım.. sanki dersin breaking bad.. 


    Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Alice in Borderland çakması + Alice in Borderland bundan kat kat daha iyi ama sadece türkiye'de değil dünyada pazarlandı gitti şu leş dizi ya ben şok.


    Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek
    _karantina_ bunu yazdı

    12 yılda çıkaramamasinin sebebi muhtemelen bir sürü benzer senaryoya sahip anime olması.o kültüre biraz aşina olan kimse eminim bu diziyi orjinal bulmamiştir,neden bu kadar popüler olduğunu anlamamıştır.netflixin içerik seçicilerinin vizyonu sayesinde dizinin asya dışı kültürü bala göte kasıp kavurması yazarın götünü kaldirmiş biraz sanirim.uyuz oldum.

    Dizi bitince kendi kendime, ulan bütün diziyi izlettiren şu başrol oyuncusu idi, o da gitti saçını başını saçma sapan hale soktu, dedim.

    Squid değil de benim favorim Alice in Borderland. İkinci sezonu geliyormuş Alice in Borderland'in de. 2. sezonda da tokatlar Squid'i bence.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1765 Toplam Mesaj: 14
netflix squid game