Ss Alma
-
konuyu accak yer bulamadm bnde burya actm..
hp pavilion laptop var ama ss alamıyorum :s nedeni hakknda hiç bi fkrim yok :(
yıllardır dier pc lerde nası yapıyosam yine aynı şekl prt sc ye basıyorum daa sora painte gelip ctrl+v ypıorm ama hiç bi şey yok :s
kafayı yicem ya :s bide gecenin bu saatnde acıom knuyu cok uykum var eer durumumu tam annatamadysam affola.
-
hoca köşedeki FN tuşuna basarak basmayı denedinmi hiç :)
-
print screen tuşunda sorun vardır.ctr + v değilde sekmelerden resmi yapıştır de yap dene bakalım öle olcak mı
-
sol alt köşede ctrl nin yanında fn diye mavi bi tuş var.. ona basılı tut ardından prnt scrn tuşuna bas aynı anda..
-
aynen fn tuşuyla dene bida, olmuosa al bunuda ben yapmştm önceden
http://dosyam.net/?id=cremym
salak müşteriler için yapmştm hatta mail atanı vardı bide ss yi ama o nerde bilmiyorum neyse alakasız o:) -
BSR kullan :) [B]ülent's [S]creen [R]ecorder yani :D prtscn bendede çalışmıyo,aq bide microsoft klavye takımı :|
-
dedikleri gibi FN ile yapmayı dene,o da olmazsa screen capture programlarını kullanabilirsin, snag it bu alanda güzel program öneririm. www.techsmith.com
-
cehaletn gzü körolsn :(
fn ile beraber oluomş mk :D:D
-
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------cehaletn gzü körolsn :(
fn ile beraber oluomş mk :D:D
-----------------------------
WebCrow la olan muhabbetimizi hatırlıyorum laptobu yeni almışım aynı pavilion-abi amk ss nası alınıo
-olm normal bdin gibi
-zokarım olmuo amk
fln sonradan ortaq sölediydi de kafayı yemekten kurtulmuştum:|
-
Abü ben daha cahilce bi soru soracam :D fn nedir? :D :P mikrosoft set var bunda tüm tuşlar aynı renk aq,hiç mavi yok.Hayatımda hiç prtscn tuşunu kullanamadım,banada gösterin =)
-
microsoft setli arkadaş yukardaki flock tuşuna bas sende