Ss Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

---RudeboY--- bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abü ben daha cahilce bi soru soracam :D fn nedir? :D :P mikrosoft set var bunda tüm tuşlar aynı renk aq,hiç mavi yok.Hayatımda hiç prtscn tuşunu kullanamadım,banada gösterin =)

hacı bnde de mavi bişe yok.. solda ctrl nin yanında bi tuş var üstünde fn yazıo işte (:

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

al dai bunuda ben yapmıstım

http://dosyam.net/?id=womx60 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Abü ben daha cahilce bi soru soracam :D fn nedir? :D :P mikrosoft set var bunda tüm tuşlar aynı renk aq,hiç mavi yok.Hayatımda hiç prtscn tuşunu kullanamadım,banada gösterin =)
    fonksiyon diye biliyorum :|
    ortaq o görüşmeyi hatırladım amk :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

fn function hoca yani fonksiyon :)

cok gereken tuşların sayısını azaltmak için kullanılan bi tuş. genellikle en tepedeki f1 ile f12 arasındaki tuşlara ve numerik takımın kullanılması için kullanılan bi tuş aynı ctrl gibi kullanıosun...

mesela normalde f5 sayfa yenilerken fn ile f5 e basarsan laptopun ekranının parlaklığını azaltıyor... örnekdi bu :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2239 Toplam Mesaj: 15