SSD Disk Satın Alma (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-force-3-gt-serisi-sata-30-ssd-555mb-okuma-_-515mb-yazma.html#yorumlar bunuda donanımhaber de cokövmüsler kullanan veya bilgisi olan varmı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-force-3-gt-serisi-sata-30-ssd-555mb-okuma-_-515mb-yazma.html#yorumlar bunuda donanımhaber de cokövmüsler kullanan veya bilgisi olan varmı

onu alacağına hocam 45 tl daha fazla ver samsun 840 250 gb evo al ben memnunum uygulaması ile bütün harddiskn imajınıda kobyalıyabiliosun 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Samsung SSD al hocam

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı
    logas bunu yazdı

onu alacağına hocam 45 tl daha fazla ver samsun 840 250 gb evo al ben memnunum uygulaması ile bütün harddiskn imajınıda kobyalıyabiliosun 

mantıklı güzel öneri tesekkürler hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Emachines e725 laptop destekliyor mu nasil ogrenebiliriz ?

Bugün acer ile mailleştim cihaz desteklemiyormuş belki işine yarayan biri olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

kingston 120 gb olanını 150 liraya aldım,kasayı açıp bakmadım ama  2,5" yuva yoksa boşta kenara bi yere sallandırsam olurmu acaba yoksa illaki 3,5" aparat mı alayım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

kingston 120 gb olanını 150 liraya aldım,kasayı açıp bakmadım ama  2,5" yuva yoksa boşta kenara bi yere sallandırsam olurmu acaba yoksa illaki 3,5" aparat mı alayım

salla gitsin hocam. Bende sabitlemedim 1 yıldır duruyor öyle. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Valla ben OCZ Vertex 4 aldım çok memnunum.

hD5hOmV.png%20%28720×405%29

krypt tarafından 27/Eki/14 21:07 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı
    logas bunu yazdı

mantıklı güzel öneri tesekkürler hocam

rica ettim hocam bende çok araştırdım  250 gb 340 tl ye buldum ama samsung 390 tl ye aldım samsungta içinde ddrm mi ne varmış o iyiydi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı
    gokcan bunu yazdı

Emachines e725 laptop destekliyor mu nasil ogrenebiliriz ?

Bugün acer ile mailleştim cihaz desteklemiyormuş belki işine yarayan biri olur.

nasil yani,  ssd mi desteklemiyormus? 

Toplam Hit: 3834 Toplam Mesaj: 41